“Τράβηξα για δύο χρόνια του Χριστού τα Πάθη”

Στο θέμα της απεργίας πείνας που έκανε αναφέρθηκε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης που έκανε λόγο για αποκατάσταση του χλευασμού που υπέστη πριν από δύο χρόνια, όταν είχε προχωρήσει σε απεργία πείνας μαζί με τους Σύρους πρόσφυγες στο Σύνταγμα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο Mega, είπε σχετικά με το θέμα των μεταναστών: «Πολιτικός δεν είναι αυτός που πρέπει να βλέπει ένα-δύο χρόνια μετά, τουλάχιστον; Θα πω κάτι τώρα το οποίο τώρα έφτασε η στιγμή να το πω» και συνέχισε: «Βγάζουν τα καναλάκια τα συστημικά το μωρό (σ.σ. που έχασε τη ζωή του στα τουρκικά παράλια).

Πριν από ενάμιση χρόνο ένας ήθελε τον μετανάστη να φεύγει κατευθείαν (σ.σ. για τις χώρες της Ευρώπης) και ήθελε τότε την αλλαγή του συμφώνου μετανάστευσης και τη συνθήκη Σένγκεν. Και τόλμησε, τότε, και έκανε μια απεργία πείνας. Ο Μιχελογιαννάκης. Τον χλευάσανε, του κάνανε, του δείξανε… Μετά από πόσο καιρό τώρα. Δεν κάθομαι να ανέχομαι εγώ τον χλευασμό που κάνανε του κάθε γραφικού, τότε που λέγανε “σάντουιτς έτρωγε”, όταν είχα την τσάντα με τα φάρμακα που έχω στη Βουλή μέσα.

«Τράβηξα για δύο χρόνια του Χριστού τα Πάθη. Το λέω και δακρύζω», τόνισε ο κ.Μιχελογιαννάκης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα