Τρέλανε τα μηχανάκια το VOICE

Συνεχώς ανοδική είναι η πορεία του “Voice”, που προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ και κάνει τους ιθύνοντες του καναλιού να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Το πρώτο επεισόδιο των Battles σάρωσε στην τηλεθέαση, φτάνοντας ακόμα και το εξωπραγματικό 72,3%. Σχεδόν 2 εκ. τηλεθεατές το παρακολούθησαν, αποδεικνύοντας πως έχουν αγαπήσει του μουσικό talent show πάρα πολύ.

Κατά μέσο όρο στο σύνολο, το επεισόδιο της Τετάρτης σημείωσε 40,6% και 44,8% στο νεανικό κοινό. Τις συναρπαστικές μάχες έστω και για ένα λεπτό το απόλαυσαν 1.993.894 τηλεθεατές, όταν η τηλεθέαση στο νεανικό κοινό έφθανε μέχρι και 59,6%.

Το υψηλότατο ποσοστό της τάξης του 72,3% σημειώθηκε στο γυναικείο κοινό 15-24, κατά μέσο όρο σε όλη τη διάρκεια του σόου. Σε τρελά κέφια οι κριτές που βοήθησαν πάρα πολύ στην εκτόξευση του σόου με τις επιλογές των τραγουδιών, αλλά και των ζευγαριών. Το δεύτερο επεισόδιο των Battles θα προβληθεί την Πέμπτη (12/1) στις 22:00.

Το δικαίωμα του Steal χρησιμοποίησε ο Πάνος Μουζουράκης ο οποίος έκλεψε μία πρώην παίκτρια της Έλενας Παπαρίζου, την Μec που τραγούδησε μαζί με την Faith το “Τhe boy is mine”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα