Τρέμει στην ιδέα της αποχώρησης ο Αρσέν Βενγκέρ

Έναν διαφορετικό, πιο ανθρώπινο Αρσέν Βενγκέρ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι οπαδοί της Άρσεναλ.

«Είναι η ζωή μου εδώ και για να είμαι ειλικρινής, φοβάμαι για το όταν θα έρθει αυτή η μέρα», παραδέχθηκε ο Βενγκέρ, σε συνέντευξη του στον δημοσιογράφο Άλαν Κέρμπισλεϊ για το νέο του βιβλίο, «Game Changers».«Όσο περισσότερο περιμένεις, τόσο δυσκολότερο γίνεται και το πλέον δύσκολο πράγμα είναι να χάσεις αυτού του είδους τον εθισμό.»

«Μετά την απόσυρση του Άλεξ Φέργκιουσον και αφού παίξαμε ένα παιχνίδι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μου έστειλε ένα μήνυμα ώστε να συναντηθούμε και να πιούμε ένα ποτό μαζί. Τον ρώτησα αν του είχε λείψει όλο αυτό και μου είπε καθόλου. Δεν τον κατάλαβα αυτό. Είναι σαν να «αδειάζει» η ζωή σου, ιδίως όταν έχεις περάσει όλη σου τη ζωή περιμένοντας το επόμενο παιχνίδι και προσπαθώντας να το κερδίσεις», ήταν τα λόγια του Αλσατού τεχνικού.

Ο Αρσέν Βενγκέρ συμπληρώνει τον ερχόμενο Οκτώβριο 20 χρόνια παρουσίας στα αγγλικά γήπεδα και τον πάγκο της Άρσεναλ. Με μεγάλη μερίδα των οπαδών των «κανονιέρηδων» να επιθυμεί πλέον όλο και περισσότερο την αποχώρηση του, θα ήταν ιδανικό για τον ίδιο να «κλείσει» αυτόν τον κύκλο φέτος με μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του, γιατί όχι και με το πρωτάθλημα στην Αγγλία…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα