«Τρέμουν» οι κοσμικοί Αθηναίοι μετά τη σύλληψη του Σέρβου με τα 135 κιλά κοκαΐνης

«Φύλακας» των 135 κιλών κοκαΐνης, που προορίζονταν για τα κοσμικά στέκια της Αθήνας και τα ακριβά σαλέ των χιονισμένων βουνοκορφών της χώρας, φέρεται να είναι ο 33χρονος Σέρβος που συνελήφθη στο πολυτελές διαμέρισμα της Βάρκιζας.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Ο 33χρονος Μάρτιν Μ., ο οποίος εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου στο Βελιγράδι, μπορεί να βρίσκονταν στην Ελλάδα για μόλις 3 εβδομάδες, είχε όμως φροντίσει να προετοιμάσει το έδαφος και να δικτυωθεί καλά. Κατά πληροφορίες στο… πελατολόγιο του Σέρβου δεν ανήκουν μόνο Έλληνες της κοσμικής Αθήνας. Σημαντικές ποσότητες του ναρκωτικού των πλουσίων θα έφευγαν μέσω Αθήνας και για άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Πρόσωπο – «κλειδί» είναι ένα ακόμη άτομο που έρχονταν σε επαφή με τον Μάρτιν Μ., το οποίο όμως για την ώρα διαφεύγει της σύλληψης.

Η ποσότητα των 135 κιλών «λευκής σκόνης» είναι ρεκόρ, ενώ ερωτηματικά εγείρονται για το πώς και από πού έφτασε στην Ελλάδα. Οι έμπειροι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εκτιμούν ότι εδώ και καιρό ο 33χρονος Σέρβος είχε φροντίσει να χτίσει τις κατάλληλες επαφές με τα εγχώρια καρτέλ, που τις ημέρες των γιορτών κάνουν «χρυσές» δουλειές. Γι’ αυτό και πολλοί κοσμικοί Αθηναίοι δεν νιώθουν άνετα μετά την είδηση της σύλληψης του Μάρτιν Μ., το πρωί της Κυριακής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα