«Τρέχει» να προλάβει τη… Μάλαγα για Πέτριτς!

Το ενδιαφέρον της Μάλαγα για την περίπτωση του Μλάντεν Πέτριτς αναγκάζει τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να επισπεύσει τις διαδικασίες για την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Κροάτη επιθετικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, η Μάλαγα έχει προσεγγίσει τον διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος ζήτησε διορία προκειμένου να μιλήσει πρώτα με τον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος ενημέρωσε τους «πράσινους», οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν ότι περιλαμβάνεται στα βασικά πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για την επόμενη περίοδο και πως το αμέσως επόμενο διάστημα, θα του καταθέσουν συγκεκριμένη προσφορά για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Σημείο «κλειδί» στη διαπραγμάτευση θα είναι η χρονική διάρκεια, καθώς ο Κροάτης αξιώνει συμβόλαιο τουλάχιστον δύο χρόνων. Η αρχική σκέψη των «πράσινων» ήταν για έναν χρόνο, αλλά μετά την εμφάνιση της ισπανικής ομάδας και τη θετική εισήγηση του Γιάννη Αναστασίου, η διοίκηση φαίνεται να αναθεωρεί τις απόψεις της και να ξεπερνά το συγκεκριμένο πρόβλημα, προτείνοντας μεν συμβόλαιο για έναν χρόνο, αλλά με αυτόματη ανανέωση για μία σεζόν ακόμη, αν ο Κροάτης αγωνιστεί σε συγκεκριμένο αριθμό αγώνων (πιθανότατα 20).

Παράλληλα, η διοίκηση αναμένεται να καλέσει για συζητήσεις και τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος επίσης έχει προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού. Ο Κροάτης αμυντικός θέλει και εκείνος τουλάχιστον διετές συμβόλαιο, ώστε να αποκτήσει τη δυνατότητα μεταφοράς της οικογένειάς του στην Ελλάδα. Η σύζυγος και τα παιδιά του ζουν μόνιμα στο Ζάγκρεμπ και ο διεθνής παίκτης αναγκάζεται να ταξιδεύει στα αγωνιστικά κενά για να τους βλέπει.

Εκτός του… κροατικού λόμπι, νέο συμβόλαιο θα προταθεί και στον Διαμαντή Χουχούμη, ο οποίος προέρχεται από την ακαδημία του συλλόγου και έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία εξέλιξης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα