«Τρέχουν» οι εξαγωγές της ΔΕΛΤΑ

Με ταχείς ρυθμούς αναπτύσσεται η εξαγωγική δραστηριότητα της ΔΕΛΤΑ, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική της εταιρείας για την ανάπτυξη σε ξένες αγορές. Ειδικά οι πωλήσεις γιαουρτιού Δέλτα στο εξωτερικό αυξήθηκαν κατά +180% το διάστημα Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου.

Σημαντική είναι η ανάπτυξη στην αγορά της Ιταλίας, όπου η ΔΕΛΤΑ έχει λανσάρει από το 2014 το αυθεντικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι DεLTα, σε συνεργασία με τη μεγαλύτερη ιταλική γαλακτοβιομηχανία Granarolo.

Το αυθεντικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι DεLTα σε σύντομο χρονικό διάστημα κέρδισε τους Ιταλούς καταναλωτές, με πωλήσεις που αγγίζουν τα 10.000.000 ευρώ, με ετήσιο ρυθμό, στην τοπική αγορά. Για αυτή του την επιτυχία, το αυθεντικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι DεLTα βραβεύτηκε φέτος με το Κορυφαίο Βραβείο Εξωστρέφειας, στο πλαίσιο των Self Service Excellence Awards 2015.

Το αυθεντικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι DεLTα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις προτιμήσεις του παγκόσμιου καταναλωτή, στο πλαίσιο υλοποίησης του οράματος της ΔΕΛΤΑ να προωθήσει διεθνώς την Ελληνική διατροφή με καινοτόμα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας.

Το αυθεντικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι DεLTα εξάγεται επίσης σε Ολλανδία, Μάλτα, κ.λπ. και θα εκπροσωπηθεί στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων ANUGA, που πραγματοποιείται στην Κολωνία, από 10 έως 14 Οκτωβρίου, και θα βρίσκεται στην Αίθουσα 10.1, Περίπτερο Ε029.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα