Τρίγωνα… κάλαντα ξανά στον Πειραιά!

Με… Άγιο Βασίλη τον Μάρκο Μάριν ο Ολυμπιακός επικράτησε δύσκολα 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και κατέκτησε για μία ακόμα σεζόν τον άτυπο τίτλου του πρωταθλητή χειμώνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν άφησαν να περάσει ανεκμετάλλευτο το… χριστουγεννιάτικο δώρο της ΑΕΚ και κατάφεραν με το τρίποντο που πήραν να αναρριχηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας ακριβώς στα μισά του φετινού πρωταθλήματος.

Απέναντι στους καλά οργανωμένους αμυντικά Γιαννιώτες που είχαν σημαντικές απουσίες, ο Ολυμπιακός δεν βρήκε ρυθμό στο πολύ… φτωχό από παραγωγή φάσεων πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, ωστόσο και μετά την απόφαση του Λεμονή να ρίξει στον αγώνα τον Πάρντο, οι… μόνιμοι τα τελευταία χρόνια πρωταθλητές Ελλάδος, πίεσαν πιο ορθολογικά τους Ηπειρώτες και βρήκαν το γκολ στο 63’. Ο Ρομαό βρήκε με εξαιρετική ασίστ τον Μάριν και ο Γερμανός με εκπληκτικό βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Κούτρης, Σισέ (88′ Ζιλέ), Ένγκελς, Ομάρ, Ταχτσίδης (56′ Πάρντο), Ρομαό, Μάριν, Οτζίτζα, Φορτούνης, Ανσαριφάρντ (74′ Τζούρτζεβιτς).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Γιαννικόγλου, Σκόνδρας (84′ Βιντάλ), Μπουκουβάλας, Λίλα, Γιάκος, Κόντε, Μαυροπάνος, Μανθάτης (88′ Νικολιάς), Αποστολόπουλος, Χαλκιαδάκης (78′ Μπέτρα), Μπέριος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα