Τραγωδία δίχως τέλος στη Δυτική Αττική – Στους 20 ο αριθμός των νεκρών

Δεν έχει τέλος το δράμα στην Μάνδρα, με τους άνδρες της ΕΜΑΚ να εντοπίζουν έναν ακόμη νεκρό την Κυριακή. Με τη συνδρομή σκύλων εντοπίστηκε μία ακόμη σορός, από τη φονική πλημμύρα και πλέον ο τραγικός υπολογισμός ανεβαίνει στους 20 νεκρούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός εντοπίστηκε απέναντι από το αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας, κάτω από λάσπη και φερτά υλικά, κοντά στο σημείο που είχε βρεθεί νεκρός ο άτυχος οδηγός νταλίκας, το πρωί του Σαββάτου. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για άνδρα ηλικίας περίπου 70 ετών. Οι έρευνες συνεχίζονταν για τρεις αγνοούμενους, ενώ ακόμη δεν είναι γνωστό αν το άτομο που βρέθηκε ήταν ανάμεσά τους.

Να θυμίσουμε ότι στις 09:00 το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε ο πρώτος νεκρός μέσα στο αμαξοστάσιο του Δήμου δίπλα στο μπαζωμένο ρέμα ενώ λίγο μετά τις 11 οι Λιμενικοί εντόπισαν δύο ακόμη σορούς σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων στον κόλπο της Ελευσίνας στην εκβολή του Σαρανταπόταμου.

Η μια από τις σορούς είχε σφηνωθεί σε βράχια και για να ανασυρθεί χρειάστηκε η συνδρομή των αντρών της ομάδας υποβρύχιων καταστροφών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα