Τραγωδία στη Νέα Σμύρνη – «Σας βαρέθηκα όλους… Δεν αντέχω άλλο…»

Ανείπωτη τραγωδία σε διαμέρισμα της οδού Κοραή 21 στη Νέα Σμύρνη, με μοιραίο πρωταγωνιστή, έναν 40χρονο υπαξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας που έκοψε το νήμα της ζωής του και δυο αγοριών του, ηλικίας 8 και 10 ετών.

11Οι πυροσβέστες που έφτασαν εκεί αρχικά πίστεψαν ότι πρόκειται για ένα συνηθισμένο περιστατικό πυρκαγιάς. Βλέποντας, ωστόσο, τα σημειώματα κατάλαβαν ότι δεν έχουν να κάνουν με κάτι τέτοιο. Έτσι, ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία, που κάνει ξεχωριστή έρευνα για το περιστατικό. Οι πυροσβέστες μπήκαν στο σπίτι και έσβησαν σε πολύ λίγο χρόνο τις φλόγες, καθώς η φωτιά δεν είχε πάρει έκταση. Η εστία βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο. Οι καπνοί, ωστόσο, είχαν προλάβει να πνίξουν τόσο τον πατέρα όσο και τα δύο παιδιά, που βρέθηκαν νεκροί στο χολ του σπιτιού.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό τους. Κανείς από τους τρεις δεν έφερε εγκαύματα και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος προκλήθηκε από τις αναθυμιάσεις.

«Δεν έχει κανένα νόημα η ζωή μου»

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας είχε χωρίσει με τη γυναίκα του. Στα σημειώματα φέρεται να γράφει: «Δεν θέλω να βιαστεί κανείς να βγάλει συμπέρασμα. Την αδικία δεν μπορώ να την καταπιώ. Σας βαρέθηκα όλους. Δεν αντέχω άλλο. Δεν έχει κανένα νόημα η ζωή μου». Στη συνέχεια, επιρρίπτει ευθύνες σε συγγενικά πρόσωπα της συζύγου του, που δεν ασχολήθηκαν με τη γυναίκα του. Ο 40χρονος έβλεπε τα παιδιά του τα Σαββατοκύριακα. Έτσι, και αυτό το Σαββατοκύριακο τα πήρε στο ισόγειο διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα από την Πυροσβεστική, έγραψε τα σημειώματα, προσχεδίασε την πράξη του, και έβαλε φωτιά σε ρούχα. Στη συνέχεια, οι καπνοί τύλιξαν το υπνοδωμάτιο και το χολ με τραγικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ Η “Α”

«Δεν αντέχω άλλο, σας βαρέθηκα όλους…» – Οικογενειακή τραγωδία, με 3 νεκρούς, στη Νέα Σμύρνη

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα