Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Κατά ριπάς πυροβόλησε ο δράστης

Τουλάχιστον πέντε με έξι φορές πυροβόλησε ο 40χρονος, στην αυλή στα Μυριοκέφαλα Ρεθύμνου στο γλέντι του Πάσχα, σκοτώνοντας τον 25χρονο Γιώργο Γυπαράκη και στέλνοντας στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση έναν 23χρονο.

Μετά από τη νεκροψία – νεκροτομή που διενήργησε στον άτυχο 25χρονο ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης, ήρθαν στο φως συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το τραγικό συμβάν. Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο εκλιπών δέχτηκε τέσσερα χτυπήματα από σφαίρες. Οι δύο που τον «βρήκαν» στο μέτωπο και τον τράχηλο ήταν οι μοιραίες. Η τρίτη πέρασε ξυστά από το κεφάλι του, ενώ την τέταρτη τη δέχτηκε στο χέρι.

Με βάση τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις το όπλο φέρεται, πιθανότατα από λάθος του κατόχου του, να βρισκόταν όχι στη θέση «βολή κατά βολή», αλλά στη θέση «βολή κατά ριπάς», γεγονός που σημαίνει ότι με μία πυροδότηση το όπλο αρχίζει να πυροβολεί συνεχόμενα.

Ο 23χρονος που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με τραύμα στον οφθαλμό πρόκειται να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση στο μάτι, ενώ ο 40χρονος που έχει συλληφθεί, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κι απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος και θα απολογηθεί την Παρασκευή. Σύμφωνα με το flashnews.gr, ως προς τον 23χρονο, εξετάζεται το ενδεχόμενο να τραυματίστηκε από την ίδια σφαίρα που δημιούργησε το διαμπερές και μοιραίο τραύμα στον Γιώργο Γυπάρακη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα