Τραμπ: «Ο λαός του Ιράν επιτέλους αντιδρά στο κτηνώδες ιρανικό καθεστώς»

Σε εκ νέου «επίθεση» προχώρησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ κατά της κυβέρνησης του Ιράν ενώ άσκησε κριτική στην πολιτική του Ομπάμα.

Ο Τραμπ μέσω του Twitter δήλωσε ότι «Ο λαός του Ιράν επιτέλους αντιδρά στο κτηνώδες και διεφθαρμένο ιρανικό καθεστώς. Όλα τα χρήματα που τόσο ανόητα τους έδωσε ο πρόεδρος Ομπάμα πήγαν στην τρομοκρατία και στις τσέπες τους. Ο λαός έχει ελάχιστο φαγητό, υψηλό πληθωρισμό και καθόλου ανθρώπινα δικαιώματα. Οι ΗΠΑ παρακολουθούν».

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος χθες είχε ζητήσει την ανατροπή της Ιρανικής κυβέρνησης, πήρε σχεδόν αμέσως απάντηση από το υπουργείο Εξωτερικών του Ιράν το οποίο του ζήτησε «καλύτερα να ασχοληθεί με τα εκατομμύρια των ανθρώπων που είναι άστεγοι και λιμοκτονούν στις ΗΠΑ».

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπαχράμ Γασεμί δήλωσε «Αντί να χάνει τον καιρό του στέλνοντας ανώφελα και προσβλητικά μηνύματα στο Twitter κατά των άλλων λαών, καλύτερα θα ήταν να ασχοληθεί με τα εσωτερικά προβλήματα της χώρας του, κυρίως την δολοφονία καθημερινά δεκάδων ανθρώπων και με τα εκατομμύρια των ανθρώπων που είναι άστεγοι και λιμοκτονούν στις ΗΠΑ».

Συνολικά 22 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους, στις διαδηλώσεις στο Ιράν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα