Τρανή δικαίωση Ουζουνίδη!

 

 

Ένα ματς που παραλίγο να ξεφύγει διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα, με τον ΠΑΟ να συντρίβει στο ημίχρονο τον Παναθηναϊκό με 3-0, αλλά να μην αποδεικνύεται το ίδιο αποτελεσματικός στη συνέχεια.

Ο ΠΑΟ γλίτωσε ιστορικό διασυρμό και το σκορ έμεινε στα επίπεδα της βαριάς μεν, φυσιολογικής δε ήττας. Όλο αυτό το σκηνικό στήθηκε διότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να ρισκάρει με την παράταξη μίας ασύνδετης ενδεκάδας αναπληρωματικών, στο βωμό ενός βαθμού στα Play Off. Αφού δεν έγραψε το κοντέρ από πέντε και πάνω όλα καλά, αφού οι παίκτες του Παναθηναϊκού χειρίστηκαν εύκολα τα ψυχολογικό βάρος του 3-0 και στο πραγματικά σημαντικό παιχνίδι, τον ημιτελικό του Κυπέλλου, πήραν το σούπερ θετικό αποτέλεσμα.

Όχι ότι τελείωσε η πρόκριση για τον Παναθηναϊκό μετά το 2-0 της Λεωφόρου, αλλά σίγουρα πάει οπλισμένος στη ρεβάνς κι αυτή τη φορά με την καλή του ενδεκάδα. Οι παίκτες εμπιστεύονται τον Ουζουνίδη και αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και πλέον μέχρι τη ρεβάνς υπάρχει χρόνος και για άλλη ξεκούραση, για ακόμη περισσότερο πνευματική προετοιμασία. Ο ΠΑΟ βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και οδεύει φουλ για τον τελικό του Κυπέλλου και για την πρωτιά στα Play Off.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα