Τρεις διεθνείς σε τροχαίο με νεκρό στη Βουδαπέστη

Halálos baleset a ferihegyi gyorsforgalmi útonHalálos baleset a ferihegyi gyorsforgalmi útonΠαραλίγο τραγωδία για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τους Φετφατζίδη, Μόρα και Ταχτσίδη να τραυματίζονται σε σοβαρό τροχαίο στους δρόμους της Βουδαπέστης, όταν ο οδηγός του ταξί που τους μετέφερε στο αεροδρόμιο έχασε τον έλεγχο και τράκαρε σφοδρά με αυτοκίνητο που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα, ο οδηγός του οποίου σκοτώθηκε!

Ο ταξιτζής τραυματίστηκε, ο Γιάννης Φετφατζίδης και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης αποκόμισαν θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και στο γόνατο, ενώ ο πρώτος, όσο και ο Βαγγέλης Μόρας έχασαν προσωρινά τις αισθήσεις τους! Οι πληροφορίες από την Ουγγαρία αναφέρουν πως ο οδηγός αποκοιμήθηκε πάνω στο τιμόνι και έτσι προκλήθηκε το θανατηφόρο δυστύχημα.

Οι τρεις Έλληνες διεθνείς μετά τη θεραπεία (ράμματα) και τις εξετάσεις που έκαναν στο νοσοκομείο κρίθηκαν απολύτως καλά στην υγεία τους, αλλά ο Φετφατζίδης δε θα βγει άμεσα, καθώς πρέπει να υποβληθεί σε περισσότερες εξετάσεις, λόγω του ότι χτύπησε στο κεφάλι.

Η ΕΠΟ προς ενημέρωση του κόσμου εξέδωσε ανακοίνωση που διαψεύδει τη «ράδιο αρβύλα» ενημέρωση για σοβαρό τραυματισμό των διεθνών: «Σας ενημερώνουμε ότι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης ενεπλάκησαν σε τροχαίο στη Βουδαπέστη, καθ’ οδόν προς το αεροδρόμιο της πόλης προκειμένου να επιβιβαστούν σε προγραμματισμένη πτήση και να επιστρέψουν στην Ιταλία. Ωστόσο, άπαντες είναι καλά στην υγεία τους και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες περί σοβαρού τραυματισμού τους.

Τα στελέχη της Εθνικής Ομάδας είναι σε διαρκή επαφή μαζί τους από νωρίς το πρωί»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα