Τρεις μεταγραφές στο… πρόγραμμα για ΠΑΟΚ

Με την έκθεση του Άγγελου Αναστασιάδη ανά… χείρας καταστρώνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ενόψει της εμβόλιμης περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει εντοπίσει κενά σε τρεις θέσεις της ενδεκάδας και ακριβώς εκεί ζήτησε ενίσχυση, επισημαίνοντας την επιθυμία του να μην υπάρξουν υπερβολές και περαιτέρω αλλαγές στο ρόστερ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άγγελος Αναστασιάδης ζήτησε από τη διοίκηση την απόκτηση ενός στόπερ, ενός περιφερειακού επιθετικού και ενός μέσου. Με τους τρεις αυτούς παίκτες, ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά» πιστεύει πως θα ανέβει επίπεδο η ομάδα του και θα είναι σε θέση να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και να συνεχίσει την πορεία της στο Europa League.

Ψηλά στις προτιμήσεις των Θεσσαλονικέων βρίσκεται η περίπτωση του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Βόλφσμπουργκ και μπορεί να αποκτηθεί τον Ιανουάριο σε σχετικά χαμηλή τιμή. Στα συν του Πορτογάλου η εμπειρία του από τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει ότι δεν απαιτείται μεγάλο διάστημα προσαρμογής και το ιδιαίτερο δέσιμό του με τον κόσμο της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα