Τριπλή διάκριση της Παπαστράτος σε βραβεία Ανθρώπινου Δυναμικού

Συνολικά τρεις διακρίσεις απέσπασε η εταιρία Παπαστράτος στο θεσμό HR Awards 2015. Συγκεκριμένα, διακρίθηκε με δύο χρυσά βραβεία στην κατηγορία «Αριστεία στην Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και στην κατηγορία «Καλύτερο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ταλέντων», ενώ συγκεντρώνοντας τη μεγαλύτερη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής στο πρόγραμμα «Αριστεία στην Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», η Παπαστράτος αναδείχθηκε στον μεγάλο νικητή της βραδιάς και κατέκτησε και το «Χρυσό Βραβείο του διαγωνισμού».

Η διάκριση «Αριστεία στην Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» αφορά στο “Bootcamp” της Παπαστράτος, ένα πρόγραμμα που υλοποιείται από το 2012 και συνδυάζει, με αντισυμβατικό τρόπο, την εκπαίδευση και τη διασκέδαση.

Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους όσον αφορά στην ανάπτυξη καριέρας, τη στοχοθέτηση, τη δημιουργία πλάνου ανάπτυξης και την ανατροφοδότηση με διαδραστικό και ψυχαγωγικό τρόπο. Το πρόγραμμα της Παπαστράτος έχει βραβευτεί από την Ευρωπαϊκή Ομάδα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού της Philip Morris International (PMI) και έχει υιοθετηθεί από το κεντρικό τμήμα Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης και από όλες σχεδόν τις θυγατρικές εταιρίες της PMI.

Στην κατηγορία «Καλύτερο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ταλέντων», η Παπαστράτος απέσπασε βραβείο για την πρωτοβουλία “Young Management Team”, με στόχο την ανάπτυξη των ταλέντων της εταιρίας και τη δημιουργία και ανάδειξη της επόμενης γενιάς διευθυντών.

Η εργασία σε διατμηματικά projects, η στενή συνεργασία με την ομάδα Διοίκησης και η συνεχής καθοδήγηση βοηθούν τα μέλη του Young Management Team να αναπτύσσουν σημαντικές δεξιότητες και να κατανοούν σε βάθος την εταιρική κουλτούρα, σε συνθήκες «αγοράς» και όχι «εργαστηρίου». Παράλληλα, η δυνατότητα που δίνεται στις ομάδες να παρουσιάζουν το έργο τους σε υψηλόβαθμα στελέχη της Philip Morris International παγκοσμίως αποτελεί σημαντική καινοτομία.

Επιπλέον, με την ολοκλήρωση του προγράμματος, η Παπαστράτος αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση (μερική ή ολική) ενός εκπαιδευτικού προγράμματος της επιλογής του κάθε συμμετέχοντα. Μέχρι σήμερα, η εταιρία έχει χρηματοδοτήσει κατά 50% πέντε μεταπτυχιακά προγράμματα ΜΒΑ και κατά 100% προγράμματα Coaching, Digital Marketing, mini MBA και Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού.

«Η μεγάλη επιτυχία μας στον διαγωνισμό αυτό, μας κάνει πραγματικά υπερήφανους. Μετά τις συνεχείς διακρίσεις μας ως Best Place to Work και Top Employer, είναι άλλη μια αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειάς μας να εφαρμόζουμε καινοτόμες πρακτικές και να επενδύουμε στην ανάπτυξη των ανθρώπων μας. Παραμένουμε προσηλωμένοι στη στρατηγική αυτή, με στόχο να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι. Να συνεχίσουμε να παρέχουμε σε κάθε εργαζόμενο ευκαιρίες για την ανάπτυξη των ικανοτήτων του, δυνατότητες να εξελιχθεί επαγγελματικά και να πραγματοποιήσει τις φιλοδοξίες του», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτος κ. Χρήστος Χαρπαντίδης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα