Τρόμος για πολλούς επώνυμους η σύλληψη του μαστροπού γνωστού τηλεοπτικού μάνατζερ

 

Δεν είναι η πρώτη του σύλληψη. Ο γνωστός μάνατζερ μοντέλων έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τις αστυνομικές αρχές, ενώ η σύλληψή του το 1999 πάλι με κατηγορίες μαστροπείας, είχαν προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο και είχαν αναστατώσει πολλούς επώνυμους, ηθοποιούς, μοντέλα, επιχειρηματίες, δικηγόρους, γιατρούς, και άλλους που είχαν οικονομικές συναναστροφές μαζί του, αγοράζοντας τον αγοραίο έρωτα.

Ο 65χρονος σήμερα τηλεοπτικός μάνατζερ όπως ήθελε πάντα να συστήνεται, αναζητείται, αφού εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος και Ασφάλειας Αττικής το μεγαλύτερο κύκλωμα μαστροπείας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μεταξύ των 17 ατόμων που συνελήφθησαν από τις Αρχές, εκ των οποίων και ο αρχηγός της οργάνωσης,που διατηρεί εστιατόριο με θέμα την πολίτικη κουζίνα στο Γκάζι, είναι και ο «γλυκούλης» όπως είναι χαρακτηριστικά το παρατσούκλι του στους υψηλούς κύκλους, με την χαρακτηριστική αμφίεση που προκαλούσε ποικίλα σχόλια.

Γραφική προσωπικότητα λόγω στιλ,  σε κάθε δημόσια εμφάνισή του τραβούσε όλα τα βλέμματα πάνω του, αφού αρεσκόταν να βάφεται, να φοράει πολλά κοσμήματα, αλλά και πανάκριβες γούνες που ήταν το σήμα κατατεθέν του, ενώ δεν αποχωριζόταν ποτέ από την αγκαλιά του το σκυλάκι του. Με το χρήμα να ρέει άφθονο, ζούσε σε μια πολυτελή βίλα στα βόρεια προάστια, κυκλοφορούσε με πολυτελή αυτοκίνητα-αντίκες, και ταξίδευε αρκετά συχνά στο εξωτερικό.

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό είχε χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός του, κρυβόταν γνωρίζοντας ότι παρακολουθείται.  Μεγάλη του αδυναμία τα μαλλιά, και το γεγονός ότι τα έχασε όλα πριν από πολλά χρόνια, τον είχαν κάνει γνωστό για τα περουκίνια που άλλαζε τακτικά.

Από τα χέρια του έχουν περάσει πολλά γνωστά κορίτσια του μόντελινγκ, που υπό άκρα μυστικότητα της έκανε πάσα στους καλούς του πελάτες, έναντι υψηλών αμοιβών. Στην κρυφή του ατζέντα, που αν πέσει ποτέ στα χέρια των αρχών θα προκύψει μεγάλο σκάνδαλο, φιγουράρουν πολύ μεγάλα ονόματα, που αρέσκονταν να έχουν επαφές με γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα, εκ των οποίων πολλές έγιναν famousκαι ως πορνοστάρ.

Γύρω του υπήρχε μία ομάδα ανθρώπων που προήγαγε τα κορίτσια στα ΜΜΕ και τα λάνσαραν ως μοντέλα, ανεβάζοντας έτσι το κασέ τους.

Ήδη τον ύπνο τους έχουν χάσει πάρα πολλοί, και δη επώνυμοι, άνθρωποι της τηλεόρασης που είχαν άμεση επαγγελματική σχέση μαζί του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας με τις γούνες και πάλαι ποτέ πρωταγωνιστής σε trashεκπομπές, είχε στρατολογήσει πάνω από 50 καλλίγραμμες Ελληνίδες ή αλλοδαπές, που για μία ώρα μαζί τους, η τιμή ανερχόταν στα 200 ευρώ.

Ο ίδιος άνθρωπος ήταν επίσης υπεύθυνος και για τα γραφεία που διατηρούσε η σπείρα σε Παρίσι και Βερολίνο. Εκεί η ταρίφα για μια ώρα ερωτικών συνευρέσεων, χωρίς κανόνες και ταμπού, ανέρχονταν στα 200 ευρώ, συν τα έξοδα για το ταξίδι του μοντέλου, τα έξοδα διαμονής αλλά και διατροφής. Όποιος πελάτης ήθελε να κρατήσει το μοντέλο του γνωστού μάνατζερ για ένα ολόκληρο 24ωρο, η ταρίφα ανέβαινε στα 1.000 ευρώ, ανάλογα με τις με τηλεοπτικές εμφανίσεις που είχε κάνει η εκάστοτε κοπέλα με τις εκρηκτικές καμπύλες.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα