“Τσάκισε” τα σουβλάκια ο Καραμανλής στην Αράχωβα την Πρωτοχρονιά

Η λατρεία του Κώστα Καραμανλή για το καλό φαγητό είναι γνωστή και αυτό φρόντισε να το επιβεβαιώσει. Ο πρώην πρωθυπουργός, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Secret, της εφημερίδας Παραπολιτικά βρέθηκε στην Αράχωβα την Πρωτοχρονιά και κυριολεκτικά “τσάκισε” τα σουβλάκια.

Στην παρέα του Κώστα Καραμανλή βρισκόταν και ο πρώην γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας και στενός φίλος του πρώην πρωθυπουργού, Λευτέρης Ζαγορίτης, ο πρώην υπουργός, Γιώργος Καλαντζής και ο πρώην “γαλάζιος” βουλευτής, Ανδρέας Κουτσούμπας. Πηγές αναφέρουν ότι η “γαλάζια” παρέα απέφευγε να βγει από το ξενοδοχείο και τις λιγοστές φορές που το έκανε επέλεξε το σουβλατζίδικο στο Λιβάδι για να απολαύσει καλό σουβλάκι.

Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε ποδαρικό στο μαγαζί την Πρωτοχρονιά, το οποίο γέμισε από κόσμο. Το τραπέζι στην αρχή γέμισε με ρακή και κρασί. Η συνέχεια είχε πολλά και πλούσια πιάτα. Λουκάνικα και πολλές σαλάτες για ορεκτικά και αρκετά κρεατικά για τη συνέχεια, όπως σουβλάκια τυλιχτά από μοσχάρι, κοτόπουλο και κεμπάπ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κώστας Καραμανλής επέλεξε το συγκεκριμένο σουβλατζίδικο αφού ξέρει ότι εκεί δεν τον… “προστατεύουν” και δεν τον τραβούν φωτογραφίες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώην πρωθυπουργός ήταν η… “ψυχή της παρέας”…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα