Τσάμπα αποκλεισμός του Ολυμπιακού, 1-2 στην παράταση η Άντερλεχτ!

Χρόνια είχαν να ζήσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού μία τέτοια κατάσταση στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σε ένα ματς που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως έφτασε στην παράταση, αφού χάθηκαν εκατέρωθεν πολλές ευκαιρίες και είναι απορίας άξιον πως έμεινε μόνο στο 1-0 στην κανονική διάρκεια, η «ερυθρόλευκη» ομάδα έχασε μία δική της πρόκριση κόντρα σε μία κατώτερη ομάδα. Η Άντερλεχτ νίκησε με 1-2 σε μία σειρά που διήρκησε 210 λεπτά και στα 190 ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος!

Το γκολ στην κανονική διάρκεια του αγώνα σημειώθηκε από την άσπρη βούλα, μετά από χέρι που είδε ο διαιτητής Άρνολντ Χάντερ σε προσπάθεια του Εμποντζί. Ο Φορτούνης ευστόχησε και έκανε το 1-0 στο 29’, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Το πέναλτι που έδωσε ο ρέφερι ήταν μία από τις πάμπολλες λανθασμένες αποφάσεις του, σε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις διαιτητή όλων των εποχών σε ελληνικό γήπεδο. Το μεγαλύτερο λάθος, ωστόσο, ήταν η εσχάτη των ποινών που δεν υπέδειξε υπέρ των πρωταθλητών Ελλάδας στο πρώτο λεπτό της παράτασης σε τράβηγμα πάνω στον Μποτία! Παρά τα λάθη του διαιτητή, όμως, ο Ολυμπιακός είχε πολλές ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ στην κανονική διάρκεια και έπεσε πάνω σε έναν πολύ καλό Προτό.
Στο 103’ ο Ατσεαμπόνγκ ισοφάρισε μετά από τεράστιο λάθος της «ερυθρόλευκης» άμυνας και κάπου εκεί τελείωσαν όλα, με τον ίδιο παίκτη να διαμορφώνει το 1-2 στο 112’.

ΟΣΦΠ: Ρομπέρτο, Μποτία, Ντα Κόστα, Ομάρ, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντουρμάζ (51’ Ντομίνγκεζ), Καμπιάσο (67’ Ζντιέλαρ), Πουλίδο (83’ Σεμπά), Ιντέγιε.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Προτό, Ντεσάχτ, Μπούτνερ (91’ Νούτινγκ), Εμποντζί, Ναχάρ, Μπατζί, Πράετ, Τζούρισιτς (81’ Σουάρες), Ατσεαμπόνγκ, Ντεντονκέρ (98’ Ντεφούρ), Οκάκα

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα