Τσάμπα η κουβέντα για το 3-5-2 στην ΑΕΚ

Άνευ λόγου και ουσίας ήταν τελικά η κουβέντα που γινόταν τόσο καιρό στην ΑΕΚ για το σύστημα που θα εφαρμόζει η ομάδα στα δύσκολα και στα ευρωπαϊκά ματς. Το 3-5-2 που λειτούργησε καλά με την ΤΣΣΚΑ στη Ρωσία (δέχθηκε ένα γκολ από κόρνερ) και με την Μπριζ (ενώ και στα Γιάννινα η ΑΕΚ δεν έφαγε γκολ) δεν μπορεί να εφαρμοστεί για τις επόμενες επτά εβδομάδες, αφού ο Τσιγκρίνσκι χειρουργήθηκε και θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τα τέλη Οκτώβρη. Αυτό σημαίνει πως θα απουσιάσει από δύο τουλάχιστον ευρωπαϊκά παιχνίδια (ίσως και τρία) και από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, από παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά.

Βέβαια, στην ομάδα υπάρχουν οι Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος και Γιόχανσον που υπό προϋποθέσεις μπορούν να αγωνιστούν ως στόπερ. Ο Μανόλο Χιμένεθ καλείται να βρει τη φόρμουλα για να ξεπεράσει το πρόβλημα της απουσίας του Τσιγκρίνσκι… Τουλάχιστον η επανορθωτική επέμβαση αφαίρεσης της λάμας από το χέρι του πήγε πολύ καλά.

Κατά τα άλλα, ο Αραούχο τρέχει να προλάβει το κεκλεισμένων των θυρών ματς με τη Λάρισα την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και φαίνεται πως θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Αντίθετα, ο Κονέ αναμένεται να καθίσει στον πάγκο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα