“Τσάμπα μάγκας ο Τσίπρας”

Tσάμπα μάγκα χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο Απόστολος Τζιτζικώστας σχολιάζοντας τη γκάφα του πρωθυπουργού για τους «νευρικούς πιλότους» ο Απόστολος Τζιτζικώστας. 

Ειδικότερα, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ σε μήνυμα του στο Twitter χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα «τσάμπα μάγκα» και τον κατηγόρησε για «τυχοδιωκτική επικοινωνιακή τακτική».

Θυμίζουμε ότι ο πρωθυπουργός επιχειρώντας να δημοσιοποιήσει διάλογο που φαίνεται πως είχε κατά την Σύνοδο Κορυφής ΕΕ – Τουρκίας με τον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου, δημοσιοποίησε μέσω των προσωπικών λογαριασμών που διατηρεί στο Twitter (τον ελληνόφωνο @atsipas και τον αγγλόφωνο @tsipras_eu) όσα είπε στον κύριο Νταβούτογλου περί «νευρικών τούρκων πιλότων» που κατέρριψαν το ρωσικό μαχητικό και τις αιχμές που άφησε στην τουρκική συμπεριφορά των παραβιάσεων στο Αιγαίο.

Με αφορμή την κατάρριψη των ρωσικών ο κ. Τσίπρας είπε προς τον Αχμέτ Νταβούτογλου: «Ευτυχώς οι Έλληνες πιλότοι δεν είναι τόσο νευρικοί όσο οι δικοί σας». Ολόκληρη η αποστροφή του πρωθυπουργού, ανέβηκε και στον ελληνόγλωσσο λογαριασμό του, αλλά και και στον ξενόγλωσσο.

Λίγο αργότερα όμως, από τον ξενόγλωσσο λογαριασμό του κ. Τσίπρα, σβήστηκαν όλες οι αναφορές.Οι αναφορές του Αλέξη Τσίπρα σβήστηκαν μετά την παρέμβαση στον διαδικτυακό «διάλογο» του τούρκου πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου, που απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα ανέφερε στον δικό του λογαριασμό: «Τα σχόλια για τους πιλότους από τον Αλέξη Τσίπρα δεν συνάδουν με το πνεύμα της ημέρας. Αλέξη, ας εστιάσουμε στη θετική μας ατζέντα».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα