Τσέλσι: Αναζητεί το… φάρμακο με… μεταγραφές ο Μουρίνιο!

Η Τσέλσι παραπαίει στην Premier League, ο Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται υπό καθεστώς αμφισβήτησης και ο Ρομάν Αμπράμοβιτς αποφάσισε να του δώσει μία τελευταία ευκαιρία. Πώς σκέφτεται να αλλάξει την κατάσταση ο Πορτογάλος; Φυσικά με μεταγραφές…

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν… διανοείται να δουλέψει σε βάθος μία ομάδα. Όπου και αν έχει πάει, ξοδεύει εκατοντάδες εκατομμύρια για μεταγραφές και μόλις… στραγγίξει το ταμείο, αλλάζει… λιμάνι! Η φετινή πορεία της Τσέλσι έχει θέσει σε κίνδυνο την επαγγελματική του υπόληψη. Ενδεχομένως, αν δεν προβλεπόταν η αποζημίωση των 50 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιό του, να είχε αποτελέσει ήδη παρελθόν.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος έχει καταρτίσει το πλάνο του για την… ανάκαμψη των «μπλε» του Λονδίνου. Ένα πλάνο, το οποίο, φυσικά, στηρίζεται σε μεταγραφές. Πρώτο όνομα στη λίστα του βρίσκεται ο Μαρκίνιος. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν κοστολογείται με 50 εκατομμύρια, ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολο αν και κατά πόσο είναι διατεθειμένοι οι Γάλλοι να τον παραχωρήσουν.

Το οξύμωρο; Μόλις πριν λίγο καιρό ο Μουρίνιο πούλησε τον Βραζιλιάνο Νταβίντ Λουίς στους Παριζιάνους, αφήνοντας από τότε «γυμνή» την ομάδα του στην άμυνα. Τώρα προσφέρει το ίδιο ποσό για τον Μαρκίνιος, ο οποίος δεν παραχωρείται από τους Γάλλους! Όλα αυτά γίνονται αντιληπτά από τους μετόχους της βρετανικής ομάδας, οι οποίοι έχουν πολλά παράπονα από τον μάνατζέρ τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα