Τσαλακώθηκε το… τριετές τους συμβόλαιο!

Ασχολείται η FIFA με τα σφυρίγματα ενός Έλληνα διαιτητή σε έναν ημιτελικό Κυπέλλου; Φαίνεται πως ασχολείται. Το… ρεπορτάζ που πήραν οι επιτετραμμένοι του ελληνικού ποδοσφαίρου και μετέφεραν στα υψηλά κλιμάκια της FIFA και της UEFA, δεν άρεσε καθόλου σε εκείνους που όρισαν τον Τριτσώνη και τον Κουκουλάκη στην κεφαλή της ΚΕΔ.

Οι δύο άνδρες, βέβαια, έχουν… κλειστό τριετές συμβόλαιο, αλλά φαίνεται πως έτσι όπως τοποθετήθηκαν, έτσι μπορούν να καθαιρεθούν από το πόστο τους. Να σημειώσουμε ότι με την ευλογία του Κουτσοκούμνη ανέλαβαν την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ενώ τώρα ο Κύπριος παράγοντας αποτελεί παρελθόν.

Το σίγουρο είναι πως τα προβήματα στη διαιτησία δεν μπορούν να λυθούν έτσι απλά κι αν νόμιζαν στη FIFA πως ξέρουν το μυστικό, ήταν μάλλον γελασμένοι. Αν ποτέ η διαιτησία γίνεται επαγγελματική, τότε το συζητάμε. Επειδή, όμως, δεν πρόκειται, το 50-50 θα αποτελεί πάντα ένα ωραίο παραμυθάκι…

O διαιτητής Κύζας στο ματς ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός προκάλεσε την οργή των «πράσινων» και πλέον τα… dvd που φτάνουν στη FIFA δεν περνούν απαρατήρητα, καθώς δεν τα στέλνουν οι παραπονούμενες ομάδες, αλλά ειδικοί… παρατηρητές!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα