Τσεκάρει Βιγιαφάνες η Χοφενχάιμ!

Ο Βιγιαφάνες είναι από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές που έχουν καταφέρει να κρατηθούν σε ένα επίπεδο μέσα στο φετινό… ναυάγιο του Παναθηναϊκού και δεν έχει περάσει απαρατήρητος από ευρωπαϊκούς συλλόγους.

O Aργεντίνος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο της Χόφενχαϊμ και άνθρωπός της αναμένεται να βρίσκεται την Κυριακή (4/12, 19:30) στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσει τον Αργεντινό από κοντά στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η Χόφενχαϊμ που βρίσκεται στην έκτη θέση της φετινής Μπουντεσλίγκα, πρόσφατα είχε επιχειρήσει να προσεγγίσει τους πράσινους ζητώντας λεπτομέρειες για τον Βιγιαφάνες και μένει να δούμε αν θα υπάρξει επίσημη κρούση στον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρεται σε σαββατιάτικα (3/12) δημοσιεύματα ο γερμανικός σύλλογος ζήτησε διαπίστευση προκειμένου να τον τσεκάρει και από κοντά στο ντέρμπι με τον δικέφαλο του Βορρά, ενώ στο γήπεδο θα βρεθεί και σκάουτερ της Έβερτον, χωρίς όμως να έχει γίνει ξεκάθαρο για ποιον παίκτη έχει έρθει. Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα έχουν στραμμένα τα μάτια τους και άλλες ομάδων από το εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα