Τσιάρτας κατά Χολέμπας!

Λάβρος κατά του Χολέμπας εμφανίστηκε την Τρίτη (11/10) σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο Βασίλης Τσάρτας, υποστηρίζοντας πως ο ελληνογερμανός άσος βάζει τον εαυτό του πάνω από την Εθνική ομάδα.

«Η Εθνική είναι πάνω από τον οποιοδήποτε και όποιος δεν το καταλαβαίνει δεν έχει θέση σε αυτή. Εμείς έτσι το ζήσαμε, παρόλο που μπορεί να υπήρχαν διαφωνίες με τον προπονητή. Ένα παράδειγμα είμαι και εγώ με τον κύριο Ρεχάγκελ. Είχαμε διαφωνίες, όμως πάντα έμπαινε από πάνω η Εθνική» ανέφερε ο μεγάλος Έλληνας άσος του παρελθόντος και πρόσθεσε: «Ο Χολέμπας δεν είναι σε μία ηλικία για να αφήσει την ομάδα στο ξεκίνημα της φάσης και έπειτα απ’  ότι έχει περάσει. Τον καταλαβαίνω γιατί δεν είναι Έλληνας, έγινε. Ένας που είναι Έλληνας την πονάει πιο πολύ την ομάδα, αλλά αυτός είχε ελληνικές ρίζες. Από το να δημιουργεί πρόβλημα καλά έκανε και αποχώρησε. Δεν υπάρχει χώρος για προβληματικούς. Η εθνική έκανε ένα restart και τους χρειάζεται όλους.

Κανένας ποδοσφαιριστής δεν θέλει να μην παίζει. Από εκεί και πέρα η διαχείριση γίνεται από τον προπονητή. Όμως η διαχείριση δεν γίνεται μόνο κατά την διάρκεια του αγώνα. Έχει να κάνει και με αυτούς που δεν παίζουν. Ένα μυστικό του 2004 είναι ότι οι 23 ποδοσφαιριστές που ήμασταν μαζί, κάποιοι δεν έπαιξαν καθόλου, αλλά δεν «άνοιξε» μύτη.

Ήμασταν ένα και δεν βάλαμε τον εαυτό μας πάνω από την ομάδα. Οι σημερινοί ποδοσφαιριστές έχουν ζήσει την επιτυχία ή κάποιοι από αυτούς έχουν ζήσει αυτό το κλίμα και το έχουν μεταφέρει. Εφόσον έχουν την διάθεση να παίξουν στην εθνική ομάδα, οφείλουν να πορεύονται με αυτό. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και οφείλεται να υπάρχει οικογενειακό κατάσταση στην ομάδα. Ο καθένας θα πρέπει να κοιτάει το σύνολο. Αν έπαιζε κάποιο από τα παιδιά τένις ίσως να τα πήγαιναν καλύτερα. Μάγκας είναι ο ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζει από το σύνολο. Οτιδήποτε άλλο είναι ψευτομαγκιά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα