ΤΣΙΑΡΑΣ: “Θέλουμε εκλογές για να σταματήσουμε να βυθιζόμαστε στην ύφεση”

“Η Ν.Δ. ζητάει να γίνουν εκλογές γιατί βυθιζόμαστε σε όλο και μεγαλύτερη ύφεση με επιπλέον μέτρα τα οποία φορτώνονται στις πλάτες των Ελλήνων πολιτών». Αυτά δήλωσε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ., βουλευτής Καρδίτσας Κώστας Τσιάρας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 FM”.

«Οι ίδιες οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν το πόσο ορθό ήταν να ζητάει εκλογές εδώ και τόσο καιρό η ΝΔ», είπε ο κ. Τσιάρας και έκανε λόγο για σοβαρή αδυναμία της κυβέρνησης να οδηγήσει τη χώρα σε έναν πραγματικό δρόμο ανάπτυξης.

Η “συνταγή” για την ανάπτυξη είναι μία, είπε ο κ. Τσιάρας : «Θέλει σοβαρές μεταρρυθμίσεις στο επίπεδο του κράτους, θέλει στήριξη των επενδύσεων της επιχειρηματικότητας για να υπάρχει πραγματική ανάπτυξη. Ο φαύλος κύκλος της ύφεσης δεν πρόκειται να σπάσει, αν δεν υπάρχει πραγματική ανάπτυξη μέσω της άνθισης του ιδιωτικού τομέα, μέσω της προσέλκυσης των επενδύσεων. Μόνο με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, εκατοντάδων χιλιάδων πραγματικών θέσεων εργασίας θα μπορέσουμε να βγούμε από αυτόν τον φαύλο κύκλο της ύφεσης. Χρειάζεται να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον αξιοπιστίας, ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης για όλους τους επενδυτές οι οποίοι θέλουν να έρθουν και να επενδύσουν στην Ελλάδα δημιουργώντας αυτή την προοπτική ανάπτυξης που θα φέρει την επόμενη μέρα».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα