Τσουκαλάς: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να φτάσει ψηλά»

Για τις δυνατότητες του ΠΑΣ Γιάννινα και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ηπειρώτικου συλλόγου, Σταύρος Τσουκαλάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM:
«Κάθε παιχνίδι είναι αλλιώς. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα. Είχε μια μεγάλη νίκη προηγουμένως, αλλά αυτό μας έδωσε μεγαλύτερη συγκέντρωση. Το πιστεύαμε, ήμασταν σίγουροι, όμως δεν περιμέναμε να είναι τόσο εύκολο. Τον περίμενα καλύτερο. Έχει καινούριους παίκτες, ίσως χρειαστεί περισσότερο χρόνο. Τα γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ ήταν αστεία. Σε τέτοιο επίπεδο δεν συγχωρούνται. Για μας είναι ότι καλύτερο, γιατί έκανε τη δουλειά μας εύκολη, αλλά για τον ΠΑΟΚ δεν είναι.

Έχουμε μείνει δυο φορές εκτός Ευρώπης. Με άλλες συνθήκες θα ήμασταν πέμπτοι πέρυσι. Μας μένει πικρία κάθε χρόνο, γιατί δεν έχει συνηθίσει ο ΠΑΣ τέτοιες πορείες. Ο κορμός είναι ο ίδιος φέτος, υπάρχει ομοιογένεια, μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Υπάρχουν δυσκολίες στον κόσμο, αλλά θεωρώ ποδοσφαιρούπολη τα Γιάννενα. Δεν έχω παράπονο, αλλά θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν περισσότερο. Τρία χρόνια παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, οπότε θα μπορούσε να υπάρχει μεγαλύτερη προσέλευση.

Ξεκουραζόμαστε για δυο μέρες. Έχουμε 14 μέρες μπροστά μας να διαβάσουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Έχουμε καλούς παίκτες, ποιοτικούς. Πάμε για τη νίκη κι ό,τι έρθει. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θέλω να είμαι υγιής, να δουλεύω για να παίρνω αυτό που μου αξίζει και πάντα στο μυαλό μου είναι μια κλήση στην Εθνική. Μπορούσα να δώσω ακόμα παραπάνω στον ΠΑΟΚ, όμως όλα γίνονται για κάποιον σκοπό. Μέσα απ’ τη δουλειά που κάνω και έχοντας το κεφάλι χαμηλά, ό,τι είναι να πάρω θα το πάρω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα