Τυφώνας ο Κοντομηνάς, ξηλώνει κόσμο και κοσμάκη

Ποιος είδε τον Δημήτρη Κοντομηνά και δεν τον φοβήθηκε, καθώς τις τελευταίες ημέρες είναι σαρωτικές οι αλλαγές που γίνονται σε θέσεις-κλειδιά του καναλιού. Μετά τον Κώστα Σούσουλα που αποχώρησε από τη θέση του γενικού διευθυντή τηλεόρασης, νέες αλλαγές έρχονται σε διευθυντικά στελέχη.

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι απομακρύνθηκε ο διευθύνων σύμβουλος του Alpha , Δημήτρης Φουρλεμάδης, ο οποίος χρεώθηκε την αποτυχία του φετινού προγράμματος του σταθμού. Οι ακριβές παραγωγές δεν είχαν την αναμενόμενη απήχηση και πλέον όλα αλλάζουν. Παρελθόν αποτελεί και ο Σπύρος Χαριτάτος, καθώς ο πρόεδρος του ομίλου δεν έμεινε ευχαριστημένος από τα έργα του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9 του οποίου η ακροαματικότητα δεν ξεπέρασε το 2%.

Στο γενικότερο πλαίσιο των αλλαγών, ο Βασίλης Παπαδρόσος αναβαθμίστηκε στη θέση του γενικού διευθυντή τηλεόρασης, διατηρώντας παράλληλα τα καθήκοντά του ως επικεφαλής του τομέα ειδήσεων του καναλιού.

Στόχος είναι η ενίσχυση του προγράμματος, ώστε το κανάλι να διατηρήσει την απήχησή του στο τηλεοπτικό κοινό και να αυξήσει εκ νέου τα ποσοστά τηλεθέασης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα