Τόσα δίνω, πόσα θες…

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τους οκτώ υποψηφίους, για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες. Το τηλεοπτικό τοπίο αλλάζει και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ήδη, οι υποψήφιοι από το πρωί της Τρίτης (30/8) βρίσκονται έγκλειστοι στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στην Καλλιθέα και θα παλέψουν για την πολυπόθητη άδεια.

Σύμφωνα πάντα με τις προβλέψεις, καθώς ενημέρωση για το τι συμβαίνει μέσα στο κτίριο δεν υπάρχει, η πρώτη άδεια πρέπει ήδη να έχει αποκτηθεί από κάποιον. Ωστόσο, ούτε εκείνος που εξασφάλισε την πρώτη άδεια δεν θα έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει, καθώς προκειμένου να διατηρηθεί το αδιάβλητο της διαδικασίας, οι εκπρόσωποι των καναλιών θα αποχωρήσουν όλοι μαζί, όταν θα έχει δημοπρατηθεί και η τέταρτη άδεια.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά τις 40 ώρες θα έχουμε ίσως κάποιο νέο, μπορεί και μετά από 2 ολόκληρα 24ωρα σε μία διαδικασία πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα, από την οποία αναμένεται να βγουν όλοι εξαντλημένοι. Και οι αντιπροσωπείες των καναλιών, αλλά και η πενταμελής Επιτροπή, η οποία ήδη μετράει μία απώλεια.

Το πρωί της Τρίτης προσήλθε στη διαδικασία ένα άτομο με ασθενοφόρο και μετά από λίγες μόνο ώρες αποχώρησε και πάλι με τον ίδιο τρόπο. Κανείς δεν γνωρίζει αν θα αντικατασταθεί το μέλος της Επιτροπής, η αν η διαδικασία συνεχιστεί με τέσσερα μέλη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα