Υπάρχει ζωή στον πλανήτη Άρη

Σφαγή στον πρώτο όμιλο της Football League 2. Ο Άρης Θεσσαλονίκης μετά τη νίκη επί του Πανσερραϊκού στο μακεδονικό ντέρμπι με 1-0 πλησίασε στον ένα βαθμό τα «Λιοντάρια» και ελπίζει βάσιμα πλέον στην άνοδο.

Εκτός από τον Πανσερραϊκό και τον Άρη, στο κόλπο βρίσκεται και η Καβάλα που ισοβαθμεί με τον Άρη, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος δεσπόζει το ματς Καβάλα – Πανσερραϊκός σε δύο αγωνιστικές και Άρης – Καβάλα την αμέσως επόμενη εβδομάδα. Μιλάμε για πραγματικό συνωστισμό και για μάχη μέχρι εσχάτων, καθώς την άνοδο την εξασφαλίζει μόνο η πρώτη ομάδα του ομίλου.

Αυτές οι πέντε αγωνιστικές που απομένουν δεν κρίνουν μόνο το μέλλον του Άρη για φέτος, αλλά γενικώς, μιας και όλοι ξέρουν πως αν χαθεί η φετινή χρονιά, ίσως δούμε την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης να ξεμένει από υποστηρικτές, καθώς ο Άλεξ Κάλας ναι μεν στηρίζει την ομάδα αυτή τη στιγμή, αλλά κανείς δεν ξέρει πως θα ενεργήσει αν ο Άρης παραμείνει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Ο κόσμος του Άρης γέμισε το Κλεάνθης Βικελίδης στο ματς με τον Πανσερραϊκό και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα κάνει το ίδιο και στα υπόλοιπα εντός έδρας ματς, αλλά και στις τρεις εξορμήσεις της ομάδας με τη Θύελλα Φιλώτα, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα