Υπέγραψε ο Σκουρλέτης, μένει η οικοδομική άδεια!

Η πολυαναμενόμενη υπογραφή του Υπουργού Περιβάλλοντος, Πάνου Σκουρλέτη μπήκε και πλέον η οικογένεια της ΑΕΚ δεν έχει να περιμένει από κανέναν το παραμικρό. Μόνο την τυπική έγκριση της πολεοδομίας. Με το που θα την πάρει στα χέρια της η εταιρία «Δικέφαλος 1924» ξεκινούν τα έργα κατασκευής της «Αγίας Σοφίας».

Θεωρητικά, σε 30-40 μέρες η εταιρία που έχει αναλάβει την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ θα μπορεί να ξεκινήσει τις εργασίες και σε 20 περίπου μήνες να είναι έτοιμο το 33.000 θέσεων γήπεδο! Οι εκτιμήσεις μιλούν για έργο που θα κοστίσει 65-70 εκατομμύρια ευρώ. Τα 20.000.000 ευρώ θα δοθούν από την Περιφέρεια Αττικής, τα 10-15 περίπου εκατομμύρια θα προέλθουν από χρηματοδότηση φίλων της ΑΕΚ, κάποια εκατομμύρια θα προέλθουν από τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν (αλλά και των δύο προηγούμενων), ένα ποσό θα καλυφθεί από τους χορηγούς και τέλος ένα ποσό από δάνειο!
Μένει η επίσημη ενημέρωση από το Υπουργείο, η παράδοση των εγγράφων στην πολεοδομία και ένα εύκολο χρονικό διάστημα για την έκδοση της άδειας προκειμένου το όνειρο εκατομμυρίων φίλων της ΑΕΚ να ξεκινήσει να γίνεται πραγματικότητα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα