Υπέγραψε στην Μπάρτσα και τώρα διακοπές στην Ελλάδα!

 

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται στην Ελλάδα για μίνι διακοπές, αλλά το μυαλό του το έχει αλλού. Στην Καταλονία. Και αυτό διότι μόλις επιστρέψει θα οδηγηθεί στα γραφεία της Μπαρτσελόνα για να παρουσιαστεί!

Χωρίς τυμπανοκρουσίες πήγε και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τη μεγάλη Μπάρτσα (2+1) και την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Βαλβέρδε, ο πιο αγαπητός προπονητής των φίλων του Ολυμπιακού για την μπάλα που έπαιξε η ομάδα τους επί των ημερών του, έκανε καλή δουλειά στη Αθλέτικ Μπιλμπάο η οποία εκτιμήθηκε από τους ουδέτερους. Οι Βάσκοι θα τον λατρεύουν για πάντα, όχι μόνο επειδή είναι ένας από αυτούς, ενώ έγραψε ιστορία κι ως ποδοσφαιριστής, αλλά επειδή χάρισε ένα τρόπαιο στην ομάδα μετά από πολλά χρόνια και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, νίκη επί της Μπαρτσελόνα με 4-0 στον πρώτο τελικό του Ισπανικού Σούπερ Καπ!

Θυμίζουμε πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε ένα πέρασμα από τη Βαρκελώνη και ως ποδοσφαιριστής (1988-90), κατακτώντας μάλιστα το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1989 και το Κύπελλο Ισπανίας το 1990.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα