«Υπηρετώ τους δημότες με πειραϊκά και όχι κομματικά κριτήρια»

 Η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας με το χτίσιμο των υποδομών, το θέμα της ανεργίας και η μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών, με την αντιπαράθεση να έχει φτάσεις τα ύψη,  βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνέντευξης του Βασίλη Μιχαλολιάκου στο ΑΠΕ- ΜΠΕ.   Ο δήμαρχος Πειραιά επεσήμανε ότι  «υπηρετώ τους δημότες με πειραϊκά κριτήρια και όχι κομματικά» και τόνισε ότι  εάν επανεκλεγεί, θα συνεχίσει το οραματικό του έργο προκειμένου ο Πειραιάς να «είναι πόλη – προνόμιο να ζεις».

Αυτή τη στιγμή, βρίσκονται σε εξέλιξη έργα 100 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη του Πειραιά, αναφέρει ο κ. Μιχαλολιάκος και υπογραμμίζει ότι καθήκον της κάθε δημοτικής αρχής, είναι να χτίζει υποδομές για την ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας και της δημιουργίας θέσεων εργασίας και όχι να προσφέρει την πόλη φέουδο σε επιχειρηματία.

Εκτιμά ότι, όταν ο Πειραιάς επιλεγεί από τις εταιρείες ως home port για την κρουαζιέρα όχι μόνο θα λυθεί το πρόβλημα της ανεργίας των παιδιών του Πειραιά, αλλά θα αναπτυχθούν και νέες θέσεις για να έρθουν να δουλέψουν και παιδιά και από άλλες πόλεις του λεκανοπεδίου.

Για τον ΟΛΠ

Για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ, αναφέρει ότι θα επιμένει μέχρι τέλους, οι μετοχές να μην πωληθούν και να περιέλθουν στο δήμο, ενώ ζητεί ανταποδοτικά τέλη από τη χρήση του λιμανιού.

«Όσοι θέλουν να είναι πολιτικό προσωπικό που υπηρετούν επιχειρηματικά συμφέροντα είναι δικαίωμά τους»

Για την παρουσία στελεχών της Ν.Δ. σε συγκεντρώσεις πολιτικών του αντιπάλων, σημειώνει ότι όσοι θέλουν να είναι πολιτικό προσωπικό που υπηρετούν επιχειρηματικά συμφέροντα είναι δικαίωμά τους και ότι αυτός δεν θα τους κρίνει.

Καλή σχέση με Σαμαρά

Γεννημένος στο Κορογονάνικα της Μάνης, δηλώνει υπερήφανος για την καταγωγή του αλλά και για την πόλη που κατοικεί. Γιατρός στο επάγγελμα, και παλαιό στέλεχος της Ν.Δ., μιλά για την καλή του σχέση με τον πρωθυπουργό, επαναλαμβάνοντας πάντα ότι βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία μαζί του για όλα τα μεγάλα θέματα της πόλης.

«Δεν έχω παράδοση επιχειρηματικότητας αλλά μαχητικότητας, αγάπης, πάθους»

Απαντώντας στις επικρίσεις ότι είναι άνθρωπος του κομματικού μηχανισμού, αναφέρει ότι δεν αρνείται την κομματική του ταυτότητα, αλλά υπηρετεί τους δημότες και τους εργαζόμενους, με πειραϊκά κριτήρια και όχι κομματικά.

«Εγώ δεν είμαι παιδί υπουργού αλλά γιος αγρότη. Δεν έχω παράδοση επιχειρηματικότητας αλλά μαχητικότητας, αγάπης, πάθους» λέει και συμπληρώνει: «Θέλω η γενιά των εγγονών μου που γεννήθηκαν και μεγαλώνουν στον Πειραιά να είναι υπερήφανοι για την πόλη τους».

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα