ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ: Δύο υποθέσεις ναρκωτικών και ένα μάρτυρας τα “κλειδιά”;

Δύο δικογραφίες με ισάριθμες υποθέσεις ναρκωτικών -μία μεγάλη και μία μικρότερη-, στις οποίες εμπλέκονται περίπου 150 κατηγορούμενοι, έχουν μπει μεταξύ άλλων στο μικροσκόπιο των διωκτικών Αρχών, που διερευνούν τη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Στο πλαίσιο της έρευνας των αστυνομικών που προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες οι οποίοι πυροβόλησαν τον δικηγόρο μέσα στο γραφείο του, κλήθηκε και κατέθεσε γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος είχε συναντηθεί με το Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, στις φυλακές Κορυδαλλού, το ίδιο απόγευμα, δύο – τρεις ώρες πριν από τη δολοφονία.

Σύμφωνα με όσα είπε στις Αστυνομικές Αρχές –κατά πληροφορίες– ο μάρτυρας δικηγόρος, αρχικά συναντήθηκε με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, νωρίτερα το μεσημέρι, σε εξωτερικό χώρο, κοντά στο γραφείο του και μίλησαν για μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών με περίπου 30 εμπλεκόμενους, στην οποία και οι δύο υπερασπίζονταν διαφορετικούς συγκατηγορούμενους, που εξέτιαν ποινές από πρωτόδικο δικαστήριο.

Λίγο αργότερα συναντήθηκαν εκ νέου στο χώρο του επισκεπτηρίου των φυλακών Κορυδαλλού, όπου οι δικηγόροι επικοινωνούν με τους πελάτες τους. Εκεί απομονώθηκαν ο καθένας με τον πελάτη του στον ειδικό χώρο, που είναι αποκλεισμένος με τζάμι και συνομίλησαν με τους κατηγορούμενους, που υπερασπιζόταν στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς ο μάρτυρας ποινικολόγος, όταν αργότερα αποχαιρετίστηκαν, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, ο οποίος συνέχισε τη συζήτηση με τον πελάτη του, φαινόταν ταραγμένος και πιεσμένος.

Η δεύτερη δικογραφία που έχει μπει στο στόχαστρο των αρχών, αφορά την εμπλοκή 120 προσώπων και εκκρεμεί στην ανάκριση. Σε αυτή την υπόθεση ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος υπερασπιζόταν κατηγορούμενο, ο οποίος ήταν προφυλακισμένος.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα