ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ανωμαλία αντί εξυγίανσης

Κυβερνητικές «ευαισθησίες» α-λα καρτ…

Εξαιρουμένης της δεδηλωμένης αγάπης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τον Παναθηναϊκό και την οπαδική προτίμηση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στα αστρόμαυρα χρώματα του ΠΑΟΚ, στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον αγνοούν και το τι περιέχει μέσα μία μπάλα ποδοσφαίρου.

Δεν εξηγούνται αλλιώς τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και οι ακροβασίες ως προς την επίλυση των καυτών και άλυτων ζητημάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεδομένης της ανάγκης για κάθαρση στο εγχώριο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι στους ενοίκους του Μεγάρου Μαξίμου παρουσιάστηκε η μοναδική ευκαιρία να εμφανιστούν ως οι Ιππότες με τα άσπρα άλογα. Ποιος δεν θυμάται το πέρασμα Κοντονή από το υφυπουργείο Αθλητισμού και τους λεονταρισμούς του Ζακυνθινού υπουργού με τις αποφάσεις αναβολής της Σούπερ Λιγκ και της έναρξης του Κυπέλλου Ελλάδας;

Ή ακόμη χειρότερα ποιος αγνοεί ότι εκλογές στην ΕΠΟ έπρεπε να έχουν γίνει μέχρι τις 31 Μαΐου αλλά σε λίγες ημέρες φεύγει και ο Ιούνιος και η καταστατική γενική συνέλευση της ΕΠΟ ήταν μετέωρη μέχρι χθες που εδέησε να καταθέσει -ως σανίδα σωτηρίας- τροπολογία ο αρμόδιος υφυπουργός, Γιώργος Βασιλειάδης.

Το φλέγον θέμα για την κυβέρνηση στο ποδόσφαιρο βρίσκεται αλλού. Όταν προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά η πρώτη φορά αριστερά κυβέρνηση υποσχόταν δημόσια ότι θα φέρει στις εκλογικές συνελεύσεις την απλή αναλογική ώστε να εκπροσωπούνται όλες οι τάσεις στο ποδόσφαιρο -ποιος δε θυμάται τις συχνές πυκνές εμφανίσεις των βουλευτών Κωνσταντινέα και Αυλωνίτου στον ΣΚΑΪ όπου με έμφαση υποστήριζαν ότι ο Τσίπρας θα εξυγιάνει το ποδόσφαιρο- και μετά από δυόμιση χρόνια εξουσίας και διάλυσης του ποδοσφαίρου, επανέφεραν στις εκλογικές διατάξεις τη μία ψήφο ανά Ένωση ώστε ο συνολικός αριθμός στο εκλογικό Σώμα να είναι 71 ψήφοι αντί 181 που προϋπήρχαν και αντί 400 που προέβλεπε ο νόμος Ορφανού.

Ούτε “μερτικό” στα “μεροκάματα” που έπαιρναν κάποιες Ενώσεις σε κάθε εκλογική γενική συνέλευση να είχαν…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα