Υπομονή μέχρι την έκτη αγωνιστική!

Πραγματοποιήθηκε χωρίς ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη – λόγω των κακών σχέσεων μεταξύ της ΝΟVA και της Super League – η κλήρωση του ελληνικού πρωταθλήματος 2016-17 με τις 16 ομάδες να μαθαίνουν το πρόγραμμα τους και το φίλαθλο κόσμο να ανυπομονεί για τη σέντρα!

Πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις η αγωνία έχει να κάνει με τα ντέρμπι. Την έκτη αγωνιστική, λοιπόν, έχουμε Ολυμπιακός-ΑΕΚ, την 8η Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, την 9η ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, τη 10η Ολυμπιακός-ΠΑΟ, την 11η ΠΑΟ-ΑΕΚ, τη 13η ΠΑΟ-ΠΑΟΚ. Στον πρώτο γύρο ο ΟΣΦΠ έχει όλα τα ντέρμπι εντός και η ΑΕΚ όλα εκτός.

Η πρώτη αγωνιστικής της νέας Super League είναι η εξής:

Κέρκυρα-Ατρόμητος

Ηρακλής-Ξάνθη

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ

Λάρισα-Βέροια

ΑΕΚ-Παναιτωλικός

Πλατανιάς-Παναθηναϊκός

Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα

Ο νέος πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος, πριν από την έναρξη της κλήρωσης αναφέρθηκε στις ψυχρές σχέσεις μεταξύ της NOVA και του συνεταιρισμού: «Όλα αυτά τα χρόνια η NOVA πρόσφερε άμεση και έμμεση στήριξη στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Όλα αυτά τα χρόνια η Σούπερ Λίγκα και η NOVA είχαν δημιουργήσει μια win/win situation. Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε διδαχθεί και οι δύο πάρα πολλά. Με γνώμονες την κοινή λογική και την αγαθή πρόθεση αλλά και την συνθετική ικανότητα δεδομένου ότι πέρα από ανταγωνιστές είμαστε και συνέταιροι πρέπει να πετύχουμε όλοι μαζί. Με αυτές τις σκέψεις και με την πρόσκληση με όλους με όποιον τρόπο και αν εμπλέκονται στο ποδόσφαιρο σας καλώ να βοηθήσετε στο νέο πρωτάθλημα

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα