Υποψήφιος για τον πάγκο της Έβερτον ο Βίτορ Περέιρα

Το ποδόσφαιρο είναι ένα… τρελό άθλημα. Ωστόσο είναι υπέροχο, ακριβώς γιατί είναι απρόβλεπτο. Το αυτό συμβαίνει και σε επίπεδο προπονητών.

Ένας κόουτς μπορεί να αποτύχει πολλές φορές στη σειρά και παρόλα αυτά, να υπογράψει το καλύτερο συμβόλαιο στην καριέρα του. Τρανό παράδειγμα; Ο Ζοσέ Μουρίνιο. Απομακρύνθηκε κακήν κακώς από την Τσέλσι και λίγους μήνες μετά πετυχαίνει έναν διαχρονικό του στόχο, την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Γιουνάτεντ.

Ο «Special One», όμως, δεν είναι ο μοναδικός που πηγαίνει… κόντρα στη λογική. Υπάρχει και άλλος προπονητής που πραγματοποιεί… αντίθετα με τις επιδόσεις του βήματα. Αυτός δεν είναι άλλος από το συμπατριώτη του Μουρίνιο, το Βίτορ Περέιρα! Ο Πορτογάλος ανέλαβε τον Ολυμπιακό το Φεβρουάριο του 2015 και με τη λήξη της περιόδου απομακρύνθηκε από τους «ερυθρόλευκους».

Στο… καπάκι αναβαθμίστηκε στη Φενερμπαχτσέ, από την οποία, ένα χρόνο μετά, αποχωρεί ως αποτυχημένος. Και μετά τις δύο αυτές αποτυχίες, έχει πρόταση να αναλάβει την αγγλική Έβερτον και να δουλέψει στο κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο!

Εκτός του Περέιρα, υποψήφιοι είναι ο Μπόμπι Ρόμπσον, ο Άντι Γκρέι, ο Βιμ φαν Χάνεγκεμ, ο Ραλφ Ράνγκνικ και ο Άλαν Σταμπς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα