Υποψήφιος και για τη Φενερμπαχτσέ ο Βίτορ Περέιρα!

Η Ρέιντζερς δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, καθώς ο Πορτογάλος περιλαμβάνεται μέσα στη λίστα με τους πέντε υποψήφιους για τον πάγκο της τουρκικής Φενερμπαχτσέ!

Είναι πλέον δεδομένο πως ο Βίτορ Περέιρα θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Απομένουν μόνο τα τυπικά για τη λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Σύμφωνα με πηγές από τον σύλλογο του Πειραιά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης περιμένει να κλείσει τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου και ακολούθως να διευθετήσει το θέμα του «βελούδινου διαζυγίου».

Ο Περέιρα πάντως, δεν θα μείνει… άνεργος, καθώς η περίπτωσή του ενδιαφέρει αρκετές ομάδες. Μετά τους Σκωτσέζους της Ρέιντζερς, ο Πορτογάλος φέρεται να έχει δεχθεί κρούση και από την τουρκική Φενερμπαχτσέ.

Οι Τούρκοι έχουν καταλήξει σε μία λίστα με πέντε ονόματα, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και αυτό του Βίτορ Περέιρα. Οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι για τον πάγκο της σπουδαίας ομάδας από την Κωνσταντινούπολη είναι οι Μπιέλσα, Σπαλέτι, Βίλας Μπόας και Βιέρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα