Υψηλές προσδοκίες έχει ο Πάμπλο Μάσα!

Μέχρι και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος φτάνουν οι προσδοκίες του Αργεντινού ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης, Πάμπλο Μάσα, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της ομάδας.

Ο ξένος παίκτης αναφέρθηκε αρχικά στο ματς με την Καλλονή:
Πώς βλέπεις το παιχνίδι με την Καλλονή…

«Από τα λίγα που ξέρω για το ελληνικό πρωτάθλημα, πιστεύω πώς θα είναι ένα από τα δύσκολα παιχνίδια. Για αυτό το λόγο, ο Αστέρας πρέπει να παίξει έξυπνα και να αγωνιστεί σωστά προκειμένου να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Αστέρας πρέπει να έχει συμπαγή άμυνα και όταν του δίνεται η ευκαιρία για αντεπιθέσεις να παίζει προσεκτικά, έτσι ώστε να σκοράρουμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, που είναι η νίκη.

Όσο και να φανεί περίεργο, εμείς προετοιμαζόμαστε για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και ο στόχος πρέπει να είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος ή να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται.

Ήταν πολύ εύκολη η προσαρμογή μου. Η Τρίπολη μοιάζει πολύ στην πόλη που έμενα στην Αργεντινή, ενώ όλοι οι κάτοικοι είναι πολύ ζεστοί μαζί μου. Ήταν εύκολη η προσαρμογή μου στην ομάδα και σε αυτό με βοήθησαν οι συμπατριώτες μου στον Αστέρα».

Σίγουρα ξεχωρίζω το δεύτερο γκολ εναντίον της Μάιντς, γιατί ήταν αυτό που χάρισε την πρόκριση στον Αστέρα. Μπορώ να το συγκρίνω μόνο με ένα γκολ που είχα σημειώσει με τη Ντάγκλας Χεγκ, γιατί ήταν επίσης σημαντικό τέρμα και εκείνο. Αυτά τα δύο γκολ μέχρι σήμερα ξεχωρίζω στην καριέρα μου.

Η άνοδος με την Ντάγκλας Χεγκ ήταν αυτό που μου έδωσε την ευκαιρία να ανέβω στην καριέρα μου και να έρθω στον Αστέρα. Τις τρεις συνεχόμενες προκρίσεις του Αστέρα στο EUROPA LEAGUE δεν το είχε φανταστεί κανείς. Το ονειρευόντουσαν όλοι, αλλά κανένας δεν το είχε φανταστεί. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αστέρα που με έφερε στην Τρίπολη και μου έδωσε τη δυνατότητα να πετύχουμε αυτές τις επιτυχίες.

Σίγουρα όλες οι ομάδες στο Europa League είναι ισχυροί αντίπαλοι, αλλά και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να δείξουμε πώς ο Αστέρας βρίσκεται σε ένα υψηλό επίπεδο. Θα τους αντιμετωπίσουμε όλους και θέλουμε να δείξουμε πώς μπορούμε να τα καταφέρουμε στα 90 λεπτά κάθε αγώνα.

Το πρώτο μου όνειρο ήταν να παίξω σε μεγάλη ομάδα της Αργεντινής στην πρώτη κατηγορία και όπως κάθε Νοτιοαμερικάνος ονειρευόμουν πώς θα παίξω κάποια στιγμή στην Ευρώπη. Νομίζω πώς τα έχω καταφέρει και τα δύο. Μακάρι να πάνε το ίδιο καλά και στα επόμενα χρόνια. Αυτό που σκέφτομαι αυτή την περίοδο είναι μόνο ο Αστέρας με τον οποίο έχω συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Σίγουρα ο Μαραντόνα και ο Μέσι είναι δύο τεράστιοι ποδοσφαιριστές. Ο καθένας τους ήταν ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου στην εποχή του. Ωστόσο, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον από τους δύο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα