Φάκελος με απειλές κατά διαιτητών στη ΓΑΔΑ!

Φάκελο με τις απειλές κατά διαιτητών, αλλά και με δημοσιεύματα του Τύπου, τα οποία προκαλούν τους ανεγκέφαλους να δράσουν, ετοιμάζει η ΕΠΟ, προκειμένου να προσφύγει στη Δικαιοσύνη και να βάλει ένα τέρμα σε αυτήν την παράνοια.

Ο ξυλοδαρμός του Ζωγράφου και το πρόσφατο περιστατικό με τα απειλητικά φέιγ βολάν έξω από το σπίτι του Χάρη Καλογερόπουλου ήταν μόνο μερικά απ’ όσα συμβαίνουν κάθε βδομάδα, στο περιθώριο των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «LiveSport», ο φάκελος αναμένεται να κατατεθεί στη ΓΑΔΑ, ώστε να κινηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Σύμφωνα με την ΕΠΟ, εκτός από τους φυσικούς δράστες, υπάρχουν και οι ηθικοί αυτουργοί, για τους οποίους προβλέπονται πολύ συγκεκριμένες ποινικές και όχι μόνο συνέπειες.

Η Ομοσπονδία, σε μία προσπάθεια να συνδράμει, ή τουλάχιστον να δείξει, ότι βρίσκεται στο πλευρό της Πολιτείας, εμφανίζεται διατεθειμένη να δώσει όσα στοιχεία διαθέτει στις αρμόδιες αρχές, κάτι για το οποίο, ούτως ή άλλως, είναι υποχρεωμένη από τον νόμο να πράξει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα