Φάουλ του ΣΚΑΪ ανήμερα της γενοκτονίας των Ποντίων

Ανήμερα της γενοκτονίας των Ποντίων, ο ΣΚΑΪ προβάλλει τη δεύτερη ελληνοτουρκική μάχη στο πλαίσιο του Survivor, αλλάζοντας μάλιστα το πρόγραμμα του για να προβάλει το συγκεκριμένο επεισόδιο. Να σημειωθεί ότι Πέμπτη και Παρασκευή δεν είχε Survivor, αλλά μετά από παρότρυνση του Τούρκου παραγωγού Αντζούν Ιλιτζαλί σήμερα, ανήμερα της Γενοκτονίας των Τούρκων θα προβληθεί το δεύτερο επεισόδιο με τη συμμετοχή της ελληνικής και της τούρκικης ομάδας.

Εκτός από το κανάλι, στο στόχαστρο μπήκε και ο Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος είναι και Πόντιος και δέχεται δριμεία κριτική τις τελευταίες ώρες. Ωστόσο, όπως ανέφερε ο πατέρας του, μιλώντας στην εκπομπή “La Biri Biri” δεν έχει καμία ευθύνη για την ημέρα προβολής, με δεδομένο ότι τα γυρίσματα έγιναν πριν από μερικές ημέρες.

“Θεωρώ ότι είναι λάθος που σήμερα παραγωγός και κανάλι παίζουν την εκπομπή! Ο Σάκης είναι δημόσιο πρόσωπο και πρέπει να δέχεται την κριτική. Δεν είναι εκτός κριτικής κανένας Θανάσης”, σχολίασε ο Στέφανος Τανιμανίδης, επίτιμος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων (ΠΟΠΣ) επίτιμος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων (ΠΟΠΣ) και νυν γενικός γραμματέας του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ποντιακού Ελληνισμού (ΠΑΣΠΕ).

«Με τον Σάκη έχω αραιή επικοινωνία. Ο Σάκης δεν γνώριζε ότι τα επεισόδια θα παίξουν τώρα, τα γύρισε πριν από 5 μέρες. Θα έπαιζαν την επόμενη εβδομάδα. Διαφωνώ με το κανάλι που παρουσίασε 19 Μαΐου αυτή την εκπομπή, ας το έκανε την άλλη εβδομάδα. Ο Σάκης δεν έχει καμία σχέση με το θέμα και δεν το γνωρίζει», σχολίασε ο πατέρας του παρουσιαστή και συνέχισε:

«Οι φιλίες των λαών δεν συγκροτούνται πάνω στον καρσιλαμά, το ιμάμ μπαϊλντί, το ποδόσφαιρο και το Survivor. Συγκροτούνται μόνο με την αναγνώριση από πλευράς των θυτών, τα όσα έκαναν εις βάρος των θυμάτων τους. Εφόσον η Τουρκία παραδεχτεί τα όσα έχει κάνει εις βάρος μας, σταματήσει να κάνει τις ίδιες γενοκτονίες στο εσωτερικό της, τότε μόνο μπορεί να συγκροτηθεί ελληνοτουρκική φιλία. Το Survivor είναι ένα απλό παιχνίδι και δεν έχουν ευθύνη οι συμμετέχοντες όταν δεν γνωρίζουν τι γίνεται».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα