Φέρνει μεγάλη κούπα ή βγαίνουν τα μαντίλια

Τα μαντίλια έχουν βγει στη Μαδρίτη και ο Κάρλος Αντσελότι ελπίζει να μην τα δει να… κουνιούνται εναντίον του. Κάτι τέτοιο θα συμβεί όμως στα σίγουρα αν η Ρεάλ χάσει και το πρωτάθλημα και το Champions League.

Στην ισπανική πρωτεύουσα, μάλιστα, κυκλοφορεί ήδη το όνομα του αντικαταστάτη του και αυτό δεν είναι άλλο από εκείνο του Ζινεντίν Ζιντάν, του περσινού βοηθού του Ιταλού και νυν προπονητή της β’ ομάδας της Ρεάλ.

Τι μπορεί να διατηρήσει τον Ιταλό στον πάγκο της «Βασίλισσας»; Αυτό το ξέρουν και οι πέτρες στη Μαδρίτη, αφού η Ρεάλ δυσκολεύεται να κρατήσει προπονητές ακόμη κι αν αυτοί θριαμβεύουν (βλέπε Ντελ Μπόσκε). Αν ο Κάρλος Αντσελότι δεν κάνει τη μεγάλη ανατροπή στο πρωτάθλημα ή το back-to-back στο Champions League θα αποτελέσει παρελθόν και θα πληρώσει το τίμημα της κακής πορείας μέσα στο 2015.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν τα Χριστούγεννα του 2014, η Ρεάλ Μαδρίτης έτρεχε ένα σερί 22 συνεχόμενων νικών, ενώ μέσα στο νέο έτος έχει μόλις εννέα νίκες σε 17 ματς και έξι ολόκληρες ήττες. Και ως γνωστόν, όλα τα αποτελέσματα πέραν της νίκης αποτελούν αιτία κρίσης στη Ρεάλ,  όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν ο πρώην προπονητής της «Βασίλισσας», Χουάντε Ράμος.

Με λίγα λόγια, τον Αντσελότι στη Μαδρίτη θα τον διατηρήσει μόνο μία μεγάλη επιτυχία! Η ομάδα του έχει τις δυνατότητες, αλλά δεν παίζει μόνη της, αφού η Μπάρτσα εμφανίζεται σούπερ δυνατή και στην Ισπανία και στην Ευρώπη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα