«Φέρτε μας τον Παναθηναϊκό»!

Ό,τι και να συμβεί στην Ευρώπη, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος, όποια και αν είναι η σημασία του αποτελέσματος, το ντέρμπι «αιωνίων» είναι αυτό που επισκιάζει τα πάντα!

Από το ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Γιουβέντους και παρά το 1-0 που υποσχόταν μία σπουδαία νίκη – εκδίκηση κόντρα στη «γηραιά κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου, το Καραϊσκάκη είχε στρέψει την προσοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής (26/10) με τον Παναθηναϊκό. Η εξέδρα παλλόταν στο ρυθμό του… αιώνιου αντιπάλου στην Ελλάδα και ενισχυόταν από τη «δίψα» για ρεβάνς του περυσινού 3-0 των «πράσινων» στο φαληρικό γήπεδο. Η νίκη επί της Γιουβέντους επιτεύχθηκε, έστω και με το εύθραυστό 1-0, ο Ολυμπιακός πήρε τους τρεις βαθμούς, διατήρησε τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, αλλά από την ίδια βραδιά κιόλας, το μυαλό των «ερυθρόλευκων» εστίασε σε έναν και μόνο στόχο. Στη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Και όταν η Θύρα 7 και η εξέδρα στο Καραϊσκάκη δίνει το σύνθημα και απαιτεί, η διοίκηση και βέβαια ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ανταποκρίνονται. Μετά τη σπουδαία – από κάθε άποψη – επικράτηση επί της Γιουβέντους, ο «ερυθρόλευκος» ηγέτης έκανε δηλώσεις και δήλωσε πως το μόνο που μετράει για τον ίδιο, είναι η νίκη – και μόνο αυτή – κόντρα στο «τριφύλλι». Ας δούμε τι είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

«Επαναλαμβανόμενη επιτυχία δεν είναι σύμπτωση. Είμαστε μεγάλη ομάδα, με πάρα πολύ ποιοτικούς παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Σήμερα (Τετάρτη βράδυ) παίξαμε πολύ καλά, είμαστε ευχαριστημένοι που νικήσαμε τη Γιουβέντους, αλλά για εμένα αυτό που μετράει είναι να κερδίσουμε την Κυριακή. Να εμφανιστούμε σοβαροί όπως σήμερα και να αποδείξουμε το οτιδήποτε μέσα στο γήπεδο.

Δεν είναι μόνο ο Ρομπέρτο, είναι και οι 14 παίκτες που έπαιξαν απόψε. Ο Ρομπέρτο έχει δώσει πολλές απαντήσεις κατά καιρούς και δεν χρειάζεται κομπλιμέντα. Είχε για άλλη μία φορά μία φοβερή απόδοση. Διαφημίσαμε ξανά την Ελλάδα στην Ευρώπη και βλέπετε πως συνεχίζουμε να κάνουμε τη διαφορά και να ονειρευόμαστε για τον Ολυμπιακό. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη, θα δουλέψουμε για να είμαστε σοβαροί και συνεχίζουμε με κατεβασμένο κεφάλι.

Γράφουμε ιστορία, οι παίκτες επαναλαμβάνουν τις επιτυχίες, πιστεύουν στους εαυτούς τους κι αυτό φαίνεται. Γι’ αυτό εργαζόμαστε καθημερινά, για να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας που ήταν ξανά συγκλονιστικός. Για άλλη μια φορά, σκέφτομαι την Κυριακή. Ζήτω ο Ολυμπιακός».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα