Φήμες για Κλοπ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Νέα σενάρια περί ενδεχόμενης συνεργασίας του Γιούργκεν Κλοπ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κυκλοφόρησαν στα βρετανικά ΜΜΕ, μετά και τη διαρροή πως ο Γερμανός ονειρεύεται να αναλάβει τους «κόκκινους διάβολους».

Το περασμένο καλοκαίρι, μετά την απομάκρυνση του Ντέιβιντ Μόγιες από την τεχνική ηγεσία, η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε θέσει ως βασική της προτεραιότητα την πρόσληψη ενός εκ των Πεπ Γκουαρδιόλα και Γιούργκεν Κλοπ. Ωστόσο, οι συνθήκες ήταν τέτοιες, που κανείς από τους δύο δεν ήταν δυνατόν να σπάσει το συμβόλαιό του με τις Μπάγερν Μονάχου και Μπορούσια Ντόρτμουντ αντίστοιχα.

Ως εκ τούτου, οι Άγγλοι στράφηκαν στην περίπτωση του Λουίς Φαν Γκάαλ, ο οποίος ήταν διαθέσιμος, καθώς το συμβόλαιό του με την Ομοσπονδία της Ολλανδίας έληγε μετά το τέλος του Μουντιάλ 2014.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά, τα πράγματα άλλαξαν για τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ντόρτμουντ. Την πόρτα άνοιξε ο ίδιος, λέγοντας πως δεν έχει να προσφέρει κάτι άλλο στη γερμανική ομάδα, η οποία με τη σειρά της προχώρησε δίχως χρονοτριβή στην πρόσληψη του αντικαταστάτη του.

Την ίδια στιγμή, στην Αγγλία αναπτύχθηκε αρχικά μία παραφιλολογία, η οποία στην πορεία μετατράπηκε σε θέμα. Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίζεται εκ νέου υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρ’ ότι η ομάδα δείχνει να ανακάμπτει αγωνιστικά τις τελευταίες αγωνιστικές και να διεκδικεί στην έξοδό της στο Champions League.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα