Φήμες για συμφωνία της Γιουβέντους με Καβάνι!

Μεταγραφική «βόμβα» με την απόκτηση του Έντινσον Καβάνι ετοιμάζεται να ρίξει η ομάδα της Γιουβέντους, καθώς σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες, έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ουρουγουανό επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν!

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, η διοίκηση της «γηραιάς κυρίας» κατέληξε σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τους Γάλλους για την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού το καλοκαίρι, έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής θα λαμβάνει το ποσό των 5,5 εκατομμυρίων τον χρόνο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως έχουν πέσει ακόμη και οι υπογραφές, ενώ η μοναδική πιθανότητα να μην ολοκληρωθεί η μεταγραφή, είναι να χαλάσει η μεταγραφή του Πολ Πογκμπά, μέσω της οποίας θα γεμίσει το ταμείο της Γιουβέντους με αρκετές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Επισήμως η Γιουβέντους απέφυγε να επιβεβαιώσει το παραμικρό, αλλά δεν διέψευσε κιόλας, ενώ ο Καβάνι, μόλις την προηγουμένη, είχε δηλώσει πως δεν επιθυμεί να φύγει από την ομάδα του Παρισίου και πως θα σεβαστεί το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2018.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα