«Φαντασιώσεις και παιχνίδια αντικυβερνητικής τακτικής από τον Πανούση”

Διαφωνεί πλήρως ο Νίκος Μανιός με όσα είπε και κατήγγειλε ο Γιάννης Πανούσης κάνοντας λόγο για «φαντασιώσεις» και παιχνίδια αντικυβερνητικής τακτικής.

«Αφήνεις έναν συνεργάτη της τρομοκρατίας να συνεργάζεται, να κοροϊδεύει την κυβέρνηση. Αφού είναι συνεργάτης της τρομοκρατίας, κρυφά τα κάνει, τον αφήνεις να κάνει αυτή τη δουλειά με κίνδυνο να έχεις τρομοκρατικές ενέργειες και είσαι υπουργός Δημόσιας Τάξης; Δεν πας να αυτοκτονήσεις καλύτερα; Αυτά είναι το παιχνίδι της γειτονιάς, το κουτσομπολιό της γειτονιάς!» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Βήμα fm 99,5.

Υποστήριξε δε ότι όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι του κ. Πανούση «το οποίο εντάσσεται μέσα σε μια αντικυβερνητική τακτική που την βλέπουμε πώς εξελίσσεται και συνδέθηκε με άλλα πράγματα και είναι πιο πολύ στην προσπάθειά του να παραμένει στη δημοσιότητα».

Όπως τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Είσαι υπουργός και είπες στον Ρουμπάτη να ενημερώσει τον πρωθυπουργό… Αυτός δηλαδή δεν είχε επαφή με τον πρωθυπουργό; Αυτό το πράγμα είναι ένα παιχνίδι δικό του. Μια φαντασίωση είναι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα