Φαν Γκάαλ: «Δεν υπάρχουν παίκτες…»

Αυτό και αν αποτελεί είδηση… Ο Λουίς Φαν Γκάαλ δήλωσε πως θεωρεί δύσκολο το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει μεταγραφές η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Γενάρη, διότι δεν υπάρχουν διαθέσιμοι παίκτες με την απαιτούμενη ποιότητα!

Ο άνθρωπος που ξόδεψε 200 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι, για να έχει τους «κόκκινους διάβολους» 13 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι και στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, είπε πως δεν θα πραγματοποιήσει άλλες κινήσεις! Και το απέδωσε στην… προσφερόμενη ποιότητα!

Για τα λάθη στο μεταγραφικό σχεδιασμό και τις υπερβολές που έκανε, δίχως κανένα αποτέλεσμα, ούτε λόγος. Βεβαίως, ούτε λόγος για την πραγματική αιτία που ενδεχομένως δεν θα κάνει μεταγραφές τον Γενάρη η Μάντσεστερ. Ο πραγματικός λόγος, λοιπόν, σύμφωνα με αναφορές από την Αγγλία, είναι ότι οι ιδιοκτήτες του έβαλαν… φρένο, καθώς διαπίστωσαν ότι η τακτική του… αγοράζω ό,τι κινείται, δεν αποδίδει.

Και αν η Γιουνάιτεντ, επί των ημερών του Ντέιβιντ Μόγιες, απώλεσε το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ, φανταστείτε το μέγεθος της οικονομικής αποτυχίας, εάν παραμείνει στη θέση που βρίσκεται και ενώ είχε δαπανήσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια ευρώ, για την ενίσχυσή της!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα