Φαν Χάαλ: «Μόνο σίγουρος στην ενδεκάδα ο Ρούνεϊ»

Κάθε συνέντευξη του Λουίς Φαν Χάαλ έχει τρομερό ενδιαφέρον, καθώς η ειλικρίνεια του τεχνικού της Γιουνάιτεντ είναι αφοπλιστική. Στο πλαίσιο αυτό μίλησε για την πιθανότητα απόκτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και για τον «αμετακίνητο» από την ενδεκάδα, Γουέιν Ρούνεϊ.

Στην παραδοχή ότι και φυσικά θα ήθελε να πάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχώρησε ο Λουίς Φαν Χαάλ, προσθέτοντας όμως την υποσημείωση δεν πιστεύει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα πωλούσε τον ποδοσφαιριστή.

«Όταν είναι δυνατό, όπως είπα και με τον Φαλκάο, παίκτες όπως ο Ρονάλντο προσφέρουν πολλά τόσο στις επιλογές όσο και στην ομάδα, αλλά δεν νομίζω ότι η Ρεάλ θα τον έδινε. Αποτελεί πάντα αντικείμενο συζήτησης στις εφημερίδες, ωστόσο δεν θα πλήρωναν αυτές για να τον αγοράσουν».

Επιπλέον, ο Ολλανδός τεχνικός ρωτήθηκε για τις επιλογές του αναφορικά με τη βασική ενδεκάδα και δεν φοβήθηκε να ξεκαθαρίσει ότι αυτή ξεκινάει και τελειώνει με τον Γουέιν Ρούνεϊ που είναι αμετακίνητος.

«Κανένας παίκτης δεν είναι σίγουρος. Μόνο ο αρχηγός έχει περισσότερα πλεονεκτήματα και κανένας άλλος. Κάθε παίκτης το ξέρει αυτό, γιατί έχετε καταλάβει πώς προπονώ τις ομάδες μου. Ο αρχηγός μου πρέπει πάντα να παίζει και υπό φυσιολογικές συνθήκες ο τερματοφύλακας».

Τέλος, ο Ολλανδός ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κακή είδους σύγκρουση ανάμεσα σε Φαλκάο και Φαν Πέρσι για μια θέση στην επίθεση.

«Δεν νομίζω ότι ο Φαλκάο συγκρούεται με τον Φαν Πέρσι ή ο Φαν Πέρσι με τον Φαλκάο. Ο Φαλκάο είναι ένας πολύ καλός επιθετικός, αλλά όπως είπα και στην πρώτη συνέντευξη Τύπου, μου αρέσει και ο Φαν Πέρσι, ενώ έχουμε και τον Γιανουζάι και τον Γουίλσον. Έχουμε 5 παίκτες για 2 θέσεις επιθετικών και εγώ είμαι αυτός που πρέπει να διαλέξει».

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, είναι πολύ πιθανό το ντεμπούτο του κόντρα στη Λέστερ να πραγματοποιήσει ο Λουκ Σο και ο Μάρκος Ρόχο που έπαιζε αριστερό μπακ να μετακινηθεί στο κέντρο της άμυνας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα