Φελίπε Λούις: «Βελτιώθηκε ο Φαλκάο στην Μάντσεστερ»!

Βελτιωμένο και πιο ώριμο χαρακτήρισε ο Φελίπε Λούις τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρανταμέλ Φαλκάο, εκτιμώντας πως ο Κολομβιανός επιθετικός παρουσιάζεται καλύτερος μετά τη μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο αμυντικός της Τσέλσι πιστεύει πως σύντομα θα αρχίσει να φαίνεται αυτό, παρότι ο Φαλκάο έχει σημειώσει μόλις ένα τέρμα στο αγγλικό πρωτάθλημα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη London Evening Standard:

«Ο Φαλκάο είναι καλύτερος επιθετικός τώρα, απ΄ ότι ήταν στην Ατλέτικο και αυτό είναι σίγουρο. Τραυματίστηκε και άλλαξε ομάδα, οπότε χρειάζεται το χρόνο του. Δεν ξεκουράζεται αυτή την περίοδο. Είναι ένας τίγρης και θέλει να σκοράρει ολοένα και περισσότερο. Διασκέδαζα όταν αγωνιζόμουν μαζί του στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Θυμάμαι στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ κόντρα στην Τσέλσι, που είχε σημειώσει χατ τρικ. Είχε πολλά παιχνίδια που παρουσίασε φοβερή απόδοση.

Είναι ένας εκπληκτικός επιθετικός. Μάχεται κάθε δευτερόλεπτο και σε κάθε φάση. Πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος επιθετικός στις κεφαλιές. Πιστεύω ότι θα συναντήσουμε πολλές δυσκολίες και όχι μόνο απέναντι στον Φαλκάο. Η Μάντσεστερ διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα