Φερνάντο Σάντος και επίσημα στην Πορτογαλία

Στον πάγκο της Εθνικής Πορτογαλίας και επίσημα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φερνάντο Σάντος, που ήταν εξ αρχής και το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Ιβήρων μετά την απόλυση του Πάουλο Μπέντο.

Ο 59χρονος θα παρουσιαστεί την Τετάρτη (24/9) και θα αναλάβει να οδηγήσει την εθνική Πορτογαλίας στα τελικά του Euro 2016.

Στην αρχή, όταν έπεσε το όνομα του πολύπειρου τεχνικού στο «τραπέζι» υπήρχαν ενδοιασμοί λόγω της τιμωρίας του για 8 αγωνιστικές που του έχει επιβάλλει η FIFA. Ωστόσο, οι αμφιβολίες ξεπεράστηκαν και ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός θα αναλάβει την ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόθεση του Φερνάντο Σάντος ήταν να αναλάβει σύλλογο για να έχει καθημερινή δράση, αλλά η πρόταση από την Εθνική Πορτογαλίας τον ανάγκασε να αλλάξει τα πλάνα του.

H ανακοίνωση της πορτογαλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου αναφέρει:

«Ο Φερνάντο Σάντος (59) είναι ο νέος εκλέκτορας της εθνικής. Η παρουσίαση του πρώην προπονητή της εθνικής Ελλάδας θα γίνει στις 12:30 την Τετάρτη. Ο νέος τεχνικός έχει στο παρελθόν εργαστεί στις Εστορίλ, Εστρέλα Αμαδόρα, Πόρτο, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Σπόρτινγκ, Μπενφίκα, ΠΑΟΚ, εθνική Ελλάδας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα