Φεύγει για τα λεφτά, όχι για τον Πεπ!

Ο Γιάγια Τουρέ και ο Ντμίτρι Σέλουκ μοιάζουν. Ωσάν να τα το είχαν συνεννοηθεί από παιδιά, ο πλέον υπερφίαλος ποδοσφαιριστής και ο φαφλατάς μάνατζερ χαράσσουν κοινή πορεία στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Ο μεν Ιβοριανός σαν πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής, ο δε μάνατζερ σαν εκπρόσωπός του.

Πριν από λίγες εβδομάδες ο Γιάγια Τουρέ, λες και είχε υποστεί βουντού, κατακεραύνωσε αδικαιολόγητα την Αφρικανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επειδή είχε αναδείξει τον Ομπαμεγιάνγκ ως κορυφαίο παίκτης της ηπείρου και όχι τον ίδιο. Στη συνέχεια, ανέλαβε τα ηνία ο Σέλουκ ο οποίος προέβη και αυτός σε απαξιωτικές δηλώσεις, αυτή τη φορά κατά του Πεπ Γουαρδιόλα, χαρακτηρίζοντας τον άνδρα δίχως αναπαραγωγικά όργανα, επειδή τόλμησε να φύγει από την Μπαρτσελόνα!

Προφανώς, Τουρέ και Σέλουκ, γνωρίζοντας ότι ο Καταλανός προπονητής δεν θα μπορούσε να στηριχθεί σε ένα αργό 33χρονο αμυντικό χαφ, η καριέρα του οποίου αρχίζει και φθείρεται εντελώς φυσιολογικά και που ως χαρακτηριστικό έχει να καλύπτει την μπάλα με το σώμα και όχι να παίζει με τη μία όπως αγαπά ο Πέπε, έπρεπε να ψάξουν για άλλη ομάδα.

Λόγω του ότι ο Τουρέ έχει τεράστια ποδοσφαιρική αξία και επειδή οι αγορές της Ασίας και των ΗΠΑ έχουν γίνει πιο γαλαντόμες, δεν ήταν δύσκολο να βρει ενδιαφερόμενους και από τη στιγμή που «έσκασε» η πληροφορία ότι η Ζιανγκζού της Κίνας σκέφτεται να προσφέρει πάνω από 39 εκατομμύρια στον Ιβοριανό χαφ για ετήσιο συμβόλαιο, ο Σέλουκ άρχισε να «κελαηδάει». Χωρίς αυτή την προοπτική δεν θα μιλούσε τόσο απαξιωτικά για τον Γουαρδιόλα, αλλά το χρήμα ζαλίζει!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα